Hoppa till huvudinnehåll

Solisterna

Nätverk för aktivt seglande

Solisterna är ett nätverk som är till för dig som av olika anledningar blivit ensam med båt men som vill fortsätta att segla tillsammans med andra, och dels för dig som tidigare seglat och blivit utan båt och som gärna vill gasta.

Idag är vi ca. 70 personer i nätverket som består av skeppare och gastar från hela västkusten och kanske kan du hitta någon att segla ihop med i eller utanför våra eskadrar. Du som ställer upp med båt förutsätts ha adekvat säkerhetsutrustning, samt visa ett gott sjömanskap och följa de regler som finns till sjöss.

Detta är också ett tillfälle för dig som just har skaffat dig båt, men känner dig osäker inför att börja segla. Det finns flera erfarna gastar i vårt nätverk, så om du anmäler dig och anger att du vill ha ”starthjälp”, så finns det goda möjligheter att någon ställer upp.

Förutsättningarna för dig som gast är att du har tidigare sjövana och kan delta i de göromål som krävs för att hantera de situationer som kan uppstå ombord på en båt Berätta lite om dig själv; ålder, sjövana, om du har båt och annat som kan vara av intresse.


Om du vill komma till Solisternas "gamla" webbsida så kan du nå den genom att klicka här

Hör av dig till Berth Andreasson, Tel:0707-42 82 82

Epost: berth-andreasson@tele2.se

Kommittén.

VÄL MÖTT!