Hoppa till huvudinnehåll

Solisterna

Solistflaggan
Solisterna är ett nätverk som är till för dig som av olika anledningar blivit ensam med båt men som vill fortsätta att segla tillsammans med andra, och dels för dig som tidigare seglat och blivit utan båt och som gärna vill gasta.

Nätverk för aktivt seglande

Idag är vi drygt 80 personer i nätverket som består av skeppare och gastar från hela västkusten och kanske kan du hitta någon att segla ihop med i eller utanför våra eskadrar. Du som ställer upp med båt förutsätts ha adekvat säkerhetsutrustning, samt visa ett gott sjömanskap och följa de regler som finns till sjöss.

Detta är också ett tillfälle för dig med sjövana som just har skaffat dig ny båt och känner dig osäker inför att hantera den på egen hand. Det finns flera erfarna gastar i vårt nätverk, så om du anmäler dig och anger att du vill ha ”starthjälp”, så finns det goda möjligheter att någon ställer upp.

Förutsättningarna för dig som gast är att du har tidigare sjövana och kan delta i de göromål som krävs för att hantera de situationer som kan uppstå ombord på en båt.

 

VÄL MÖTT!

Kommittén.

 

"Vad gör vi"   Klicka här 
"Våra Aktiviteter"   Klicka här 
"Våra Genomförda Aktiviteter"  Klicka här