Medelhavsseglarna

Svenska Kryssarklubben Medelhavsseglarna har en egen webbplats där du kan registrera dig. Klicka här!

 

2284

Välkommen till SXK-Medelhavsseglarna!

Vi finns till för att inspirera och vägleda det ökande antalet fritidsseglare som på egen köl vill nå Medlehavet.

Vi vill vägleda, inspirera och delge varandra tips och erfarenheter och har under åren skapat en stor kunskapsbank inom föreningen. Under vintersäsongen anordnar våra regioner träffar runt om i Sverige och vi har träffar på egen köl både vid de svenska kusterna och i Medelhavet. Vi informerar om vår verksamhet på Båtmässor runt om i landet och håller bl.a. Kasta Loss-kurser.

På plats i Medelhavet har vi många ombud som kan hjälpa dig med det mesta. Vi har juridisk och båtteknisk expertis som kostnadsfritt kan hjälpa våra medlemmar. Genom vårt samarbete med Alandia Båtförsäkringar har våra medlemmar en erfaren samtalspartner i försäkringsfrågor och gynnsamma försäkringsvillkor.

Medelhavsseglarna finns till både för er som ännu inte kastat loss och er som redan seglat iväg. Och runt om i Medelhavet hittar du ofta båtar med föreningens flagga.

Vår medlemstidning heter Odyssé och kommer ut 4 ggr per år. Här finns spännande berättelser om segling i Medelhavet och hur man tar sig dit över Biscaya och längs kanalerna. Här finns tekniska tips, kåserier, kultur och mycket, mycket annat.

Välkommen att botanisera om allt detta och bli medlem på vår hemsida www.medelhav.se