Hoppa till huvudinnehåll

Uppsala-Roslagskretsen

Uppsala-Roslagskretsens verksamhetsområde är till sjöss i norra och nordöstra Mälaren samt Roslagskusten från Björns fyr till södra Väddö.
Vi samverkar och samråder med de kretsar som gränsar till vårt område, Eggegrundskretsen vad avser norra Upplandskusten samt Väster Mälarkretsen, Sörmlandskretsen och Stockholmskretsen vad avser Mälaren

Utfärd Svenska Högarna FULLTECKNAD

Utfärden till Svenska Högarna, som är ett samarbete med Svenska Fyrsällskapet Programkommitté Uppland, är fulltecknad med en lång reservlista. Tyvärr lönar det sig därför inte att försöka anmäla sig. Hans Fendin tackar för det stora intresset, men vädjar också om att slippa ytterligare samtal.

Dags att köpa nytt sjökort 536

Farleden från Svartklubben in till Hargshamn har genomgått ett antal ändringar och det gamla sjökortet stämmer inte längre.

Det har kommit ett nytt sjökort 536  Arholma Öregrund den 17 februari. Kortet innehåller den uppdaterade farleden in till Hargshamn, dvs det finns got om ändringar, ny utprickning, nya fyrar, bortsprängda grund mm. Läs mera här.

Nummer 2 av "Nytt från Uppsala-Roslagskretsen"

Nytt nummer 2 2022 av "Nytt från Uppsala-Roslagskretsen" finns nu för nedladdning under "Kretstidningen" eller direkt här. Papperstidningen kommer i brevlådan till de som inte avsagt sig den. Men du kan läsa den redan nu här på hemsidan.

Inbjudningar till årets Sexor och Kvartar

Årets Singösexor går lördag 18 juni och lördag 27 augusti. Se särskild inbjudan här. Vårkvarten går söndag 12 juni och Höstkvarten söndag 21 augusti. Se särskild inbjudan till Vårkvarten här.
Starthandlingar finns under "6/12/24-timmars" för respektive kvartar/sexor.
OBS  För Singösexorna finns nya versioner av loggblad och karta som har ersatt de tidigare versionerna. Ladda ner på nytt här! OBS

Svenska Sjö

Svenska Sjö