Hoppa till huvudinnehåll

Svenska Sjö båtförsäkring

Svenska Sjö

Som medlem i Svenska Kryssarklubben är du delägare i Svenska Sjö.
Svenska Kryssarklubben är en av sju delägare i Svenska Sjö och en av de största. Det ger dig direkta fördelar som mer omfattande villkor, resultatbonus, smidig och kunnig skadereglering.
Under 2019 delade Svenska Sjö ut 6,2 miljoner kronor i resultatbonus till kunder som är krets- och klubbmedlemmar. Det är fjärde året i rad Svenska Sjö delar ut resultatbonus till sina kunder till ett sammanlagt belopp om över 20 mkr.
Kunderna i Svenska Sjö är också väldigt nöjda med hur deras skador hanterats. Nöjdheten har ökat ytterligare och 9 av 10 som haft en skada är mycket nöjda med skadehanteringen.

Medlemsförsäkringen Svenska Sjö ökar, av de som testat Svenska Sjö på pris och innehåll, väljer fler än 30 % att teckna försäkring, nedan några konkreta fördelar med att välja medlemsförsäkringen.

Helplus - Premiumförsäkring för kryssarklubbsmedlemmar
Hel Plus är den mest omfattande premiumförsäkring bara för dig som är medlem i krets eller båtklubb. Hel Plus tecknas till ett fast försäkringsvärde, som gäller vid totalförlust. Vid delskador gäller försäkringen utan åldersavskrivningar för de flesta komponenter. Ansvarsförsäkring 33 miljoner kronor, utökat rättsskydd, allrisk, sjöassistans dygnet runt, året runt och alla tilläggsförsäkringar ingår.
Läs mer här.

Ökad trygghet vid försäljning och köp av båt- Köp och säljpaket inkl köpeavtal gratis!
För att ytterligare öka tryggheten vid köp och försäljning av båt har Svenska Sjö nu tagit fram en köp och sälj-guide och ett köpeavtal som gratis kan laddas ned på svenskasjo.se. Dessutom har man dubblat maxersättningen i rättskyddsförsäkringen och också satt ett tak på självrisken. Det gör det tryggare om du skulle hamna i en tvist med köpare eller säljare. Läs mer här.

Ta del av Svenska Sjös resultatbonus
Resultatbonusen är unikt för Svenska Sjö. Svenska Sjö har inga vanliga vinstintressen, om det blir ett överskott pga ett bra skadeår så går överskottet till dig som kund och kretsmedlem men också till båtägarorganisationerna för att där utveckla medlemsnyttan (där Svenska Kryssarklubben och dess kretsar ingår). Är du inte kund så får du ta del av eventuell resultatbonus efter ditt första försäkringsår. Svenska Sjö stödjer också landets kretsar och klubbar löpande, exempelvis går 100 kr per nytecknad försäkring till medlemmens krets.

Självriskbonus
För varje skadefritt år sänks självrisken med 500 kr. Kan maximalt bli 1 500 kr.

För mer information >> klicka här >> eller ring oss på 010-490 49 00 för en försäkringsgenomgång.

 

Svenska sjö

Testa vår egen båtförsäkring – Svenska Sjö. Gå in på Svenska Sjö och beräkna premie