Hoppa till huvudinnehåll

SXK-V Appen

I SXK-V appen hittar du alla Västkustens Naturhamnar samt information från Västkustkretsen och Kryssarklubben.

För support på appen SXK-V - Klicka här!

Under mer än 50 år har vi jobbat med att hitta och tillgängliggöra naturhamnar i Bohuslän. Vi har nu utvecklat och dokumenterat cirka 300 naturhamnar, alla beskrivna med text och detaljerade flygfoton. Under fliken "Naturhamnar" i appen kan du se och läsa om alla dessa naturhamnarna.

Appen, som heter SXK-V, laddar du ner gratis ifrån App Store (för iPhone och iPad) eller Google Play (för Android-enheter).

AppStore

GooglePlay


För att få tillgång till alla naturhamnarna i appen krävs ett abonnemang på Västkustens Naturhamnar. Det tecknar du när du köper Västkustens Naturhamnar.

Om du vill ha smakprov på resultatet av vårt arbete skall du söka upp de två fria naturhamnarna Altarholmen och Gluppö i appen. Läs om hamnarna och öppna sedan hamnbeskrivningarna. Där hittar du flygfoton med detaljer som inseglingsvägar, djup och förtöjningsplatser för respektive hamn.

Förhoppningsvis blir du överraskad över hur många hamnar det finns som du inte kände till innan. Det är dags att vidga vyerna och bjuda familjen på nya favorithamnar.

Det enklaste och trevligaste sättet att göra det på är att du skaffar dig ett eget exemplar av Västkustens Naturhamnar. Du köper det på vårt kansli i Långedrag eller direkt här i vår web-butik.

Samtidigt passar du på att registrera dig som prenumerant, med plusabonnemang á 150 kr/år! Du får då årligen 5 nya hamnar som du sätter in i pärmen, plus att du får tillgång till detaljbilderna av alla hamnbeskrivningarna i appen!