Hoppa till huvudinnehåll

SXK-V Appen

I SXK-V appen hittar du alla Västkustens Naturhamnar samt information om Västkustkretsen och Kryssarklubben.

Har du frågor om SXK-V appen eller problem - Klicka här!

Under mer än 50 år har vi jobbat med att hitta och tillgängliggöra naturhamnar i Bohuslän. Vi har nu utvecklat och dokumenterat cirka 300 naturhamnar, alla beskrivna med text och detaljerade flygfoton. Under fliken "Naturhamnar" i appen kan du se och läsa om alla dessa naturhamnarna.
Du kan också markera dina favorithamnar och även söka på olika typer av hamnar som Långsidor, Ankarplatser, Bojar och Favoriter”

Appen laddar du ner gratis från App Store (för iPhone och iPad) och heter SXK-V eller Google Play (för Android-enheter) och heter SXK-V2.

AppStore

GooglePlay


För att få tillgång till alla naturhamnarna i appen krävs ett abonnemang på Västkustens Naturhamnar. Det tecknar du när du köper Västkustens Naturhamnar eller någon av våra publikationer Onsala-Skärhamn, Skärhamn-Hamburgsund alt Hamburgsund-Strömstad.

Om du vill ha smakprov på resultatet av vårt arbete skall du söka upp de två fria naturhamnarna Altarholmen och Gluppö i appen. Läs om hamnarna och öppna sedan hamnbeskrivningarna genom att klicka på symbolen uppe i högerhörnet. Där hittar du flygfoton med detaljer som inseglingsvägar, djup och förtöjningsplatser för respektive hamn.

Förhoppningsvis blir du överraskad över hur många hamnar det finns som du inte kände till innan. Det är dags att vidga vyerna och bjuda familjen på nya favorithamnar.

Det enklaste och trevligaste sättet att göra det på är att du skaffar dig ett eget exemplar av Västkustens Naturhamnar. Du köper det på vårt kansli i Långedrag eller direkt här i vår web-butik.

Samtidigt passar du på att registrera dig som prenumerant, med plusabonnemang á 200 kr/år! Du får då årligen 5 nya hamnar som du sätter in i pärmen, plus att du får tillgång till detaljbilderna av alla hamnbeskrivningarna i appen!

Nyheter!

Du har väl laddat ner den senaste uppdateringen av appen som du hittar där du hämtar andra uppdateringar!!

Vi har också åtgärdat felet som skapat problem om du redan haft två anslutna enheter. Nu fungerar det att direkt i appen frigöra abonnemanget från registrerade enheter så att du kan registrera på nytt.

Tänk på att du måste ha ditt abonnent-id, som finns på fakturan, till hands för att aktivera abonnemanget. Spara därför detta ID, till exempel i telefonens kontaktlista, så du alltid har det till hands!