Hoppa till huvudinnehåll

Utbildning

Kunskap är säkerhetens moder!

Västkustkretsen utbildar dig för ett roligare och säkrare liv i en båt. Vi genomför varje höst och vår ett stort antal utbildningar i navigation, radio och båtteknik och andra ämnen som hör båtlivet till. Vissa utbildningar riktar sig enbart till kvinnor respektive ungdomar.

Anmälan

Anmälan till våra utbildningar görs enklast genom att du klickar på Utbildningsprogram och där väljer och läser de utbildningar som du är intresserad av. Utbildningsprogrammet delar in utbildningarna i grupper för att det skall vara lättare för dig att hitta. När du hittat en utbildning klickar du på knappen anmäl till aktivitet.

Anmälan kan också göras genom besök på vårt kansli eller via telefon 031-69 00 69.

"Utbildningsprogram-släpp"

Många av våra utbildningar är mycket populära och blir snabbt fullbokade. Vi släpper våra utbildningsprogram enligt nedan;

  • Utbildningsprogrammet för våren publiceras först på vår webbplats kring årsskiftet. Någon vecka senare kommer vår tidningen Västpricken med utbildningsprogrammet i brevlådan till våra medlemmar.
  • Höstprogrammet publiceras på vår webbplats i mitten av augusti och ungefär samtidigt kommer vår tidningen Västpricken med utbildningsprogrammet i brevlådan till våra medlemmar.