Hoppa till huvudinnehåll

Vänerkryss

2020-02-02
Ny redaktör för Vänerkryss

Jag som tar över redaktörskapet för Vänerkryss heter Mika och är bosatt vid södra Vänerns strand, närmare bestämt Lidköping.
I hamnen i Lidköping ligger båtklubben SSWs lokaler där det senaste styrelsemötet gick av stapeln - ett möte fyllt av skratt och diskussioner. Det är ett härligt gäng som jag är glad över att få vara en del av och som ni har möjlighet att komma och umgås med under vår försommarträff 23 maj på Ekenäs.
Vi vill också undersöka intresset hos er medlemmar att starta en liknande musik- och sånggrupp som Västkustkretsen har anordnat och hoppas därför att ni som tycker det är en rolig idé tar med er röst eller instrument dit.
Mitt båtintresse rivstartade år 2012 med införskaffandet av en Maxi77 och därtill nödvändig seglingskurs. Båten jag numer tillbringar sommaren i är en Storfidra 25 från 1974 och kappsegling finns alltså inte på sjökortet.
I Vänerkryss är ambitionen att informera om styrelsens arbete samt dela information som kan vara av intresse för er. Önskemål om innehåll mottas alltid!