Hoppa till huvudinnehåll

Under november: köp 2 årsböcker - betala för 1!

Under november månad erbjuder vi medlemmar att köpa två årsböcker till priset av en. Det gäller årsböckerna Danmark och Norge.

Köp två årsböcker till priset av en. Nu endast 199 kr för årsböckerna Danmark och Norge. Ordinarie pris är 199 kr/styck. Gäller under perioden 2-30 november 2020.
 

Årsbok 2015 om Danmark
Årsboken 2015 om Danmark är en inspirerande hamn- och farledsbok med flygbilder, hamnskisser och tips på sevärdheter.
131 utvalda hamnar runt Östersjön, Skagerack och Kattegatt presenteras. Intressanta besöksmål beskrivs och vilken service som erbjuds i hamnen. Boken innehåller också goda råd om vad man ska tänka på när man seglar i danska vatten och lägger till i hamnarna. 

Det finns många klassiska besöksvärda platser såsom Limfjorden, Bornholm och Öresund men Danmark har så mycket mer att erbjuda. Med årsboken hoppas vi att ännu fler ska upptäcka de trevliga vattnen i Danmark och de många mysiga hamnarna och dess sevärdheter.

Årsboken produceras av Dansk Sejlunion, på uppdrag av Svenska Kryssarklubben.
 

Årsbok 2016 om Norge
Årsboken 2016 om Norge är en inspirerande hamn- och farledsbok med flygbilder, hamnskisser, tips på sevärdheter, information om historia, väder- och klimat. Boken innehåller också goda råd om vad man ska tänka på när man färdas i norska farvatten.

Jörn Engevik och Per Hotvedt är författarna till årsboken. Boken omfattar ett område som beskrivs i tre större hamnguider, som alla har skrivits av Jörn Engevik. Hans medförfattare till den här boken, Per Hotvedt, har skapat ett sammandrag från dessa tre böcker och gjort en kortversion. På så sätt har 1100 hamnar minskats till 121 hamnar. 

Boken är uppdelad i nio seglingsområden:
Svinesund-Son
Oslo-Åsgårdstrand
Tönsberg-Telemarkskanalen
Langesund-Arendal
Fevik-Kristiansand
Flekkeröy-Lindesnes
Korshamn-Tananger
Stavanger-Espervaer
Bömlafjorden-Bergen

Årsboken produceras av Skagerrak Forlag AS, på uppdrag av Svenska Kryssarklubben.

Böckerna finns i vår e-butik på webben och i butiken i Nacka Strand. För att komma till e-butiken måste du vara inloggad här på www.sxk.se. När du är inloggad visas Butiken i menyraden ovan, mellan Krets/Medlem och Aktiviteter/Utbildningar.

Här finns mer information om medlemsvaror och butiken!

 

Dela i sociala medier