Hoppa till huvudinnehåll

Medlemsvaror

Medlemmar i Svenska Kryssarklubben har förmånen att handla medlemsvaror via vår e-butik på webben och i butiken som finns hos kansliet i Nacka Strand. 
Butiken på Augustendalsvägen 54, Nacka Strand är öppen måndag-fredag kl. 09.00-16.00 (1/6-31/9) och kl. 09.00-16.30 (1/10-31/5).

2020-10-30 Nya Corona-restriktioner
Svenska Kryssarklubbens kansli i Nacka strand kommer att hålla stängt för besök och möten på dagtid från och med 30 oktober. Med anledning av att Region Stockholm efter samråd med Folkhälsomyndigheten beslutat om skärpta allmänna råd för Stockholms län.
Om ni behöver besöka oss vänligen ring eller mejla först för att boka tid för besök, då vi arbetar som vanligt för att ge medlemmar service. Telefon: 08-448 28 80 eller e-post: info@sxk.se 

För att komma till e-butiken måste du vara inloggad här på www.sxk.se.
När du är inloggad visas Butiken i menyraden ovan, mellan Krets/Medlem och Aktiviteter/Utbildningar.

Välkommen!
 

Delar ur sortimentet:

Skepparens handbok spiralbunden, 16 sidor

Skepparens handbok, sammanfattning
Skepparens handbok i nytt praktiskt format. Grunderna du behöver innan du sticker ut på sjön. Den kompakta, spiralbundna och väderskyddade boken får in mycket på bara 16 sidor.
Pris: 150 kr

Ella seglar långt Ella seglar långt är en barnbok om segling och äventyr för barn 3-6 år. Detta är andra delen i serien ”Mormor och morfar är seglare”. Böckerna handlar om Ella och mormor och morfar som seglar på segelbåten Salt och är skrivna av Monica Lindman, seglare och Kryssarklubbsmedlem från Västkusten och Anna Westin, bildkonstnär.
Pris: 150 kr.
Mormor och morfar är seglare, omslag Mormor och morfar är seglare är första boken i en barnbokserie om segling, om Ella, om mormor och morfar och deras äventyr med segelbåten Salt. Här får du lära dig massor med saker om båtliv, både fakta och viktigt båtvett, samtidigt som du får hänga med på saltstänkta och härliga äventyr!
Pris: 150 kr.
Underlägg i silikon Underlägg i silikon som har en inbyggd anti-halkfunktion vilket gör att glas och kastruller står stadigt även när underlaget gungar eller lutar. Dubbelsidigt tryck med Kryssarklubbens kompassros på ena sidan och logotyp på den andra. Perfekt present till dig själv och dina vänner!
Pris: Glasunderlägg 120 kr/6 st. Kastrullunderlägg 120 kr/1 st.
Flaggor Föreningsflagga och standert. Finns i olika storlekar. 
Pris från 120 kr.
Mössor Bomullsmössa i dubbelt tyg med kontrastsömmar. Kryssarklubbens kompass fram och logga bak.
Pris: 120 kr.
Väst Marinblå Softshell väst som skyddar mot kyla, vind och vatten med detaljer i reflexmaterial. Finns i dam- och herrmodeller. Två fickor fram med dragkedja samt dragsko nedtill och i kragen. Insidan framtill är fodrad och försedd med innerfickor varav en med dragkedja. Vitt SXK tryck fram. 
Pris nu 380 kr. Ordinarie pris 620 kr.
Vattentätt fodral

Vattentätt fodral från Aquapac för mobiltelefoner eller annan känslig utrustning.
Allt fungerar som vanligt genom fodralet, även kameran och pekskärm.  Det finns ett fönster på baksidan av fodralet för kameramobilen. Fodralet skyddar från vatten, sand och damm. Skarvarna är högfrekvenssvetsade för högsta styrka.
Max höjd för telefon är 15 cm, max omkrets på bredden 20 cm.
Pris: 275 kr.

Yatzyspel Yatzy i praktisk ask med magnetlock. Yatzy är det klassiska spelet där det gäller att kasta tärningarna och samla poäng. Innehåller 5 st tärningar, anteckningsblock, penna och spelregler.
Pris: 60 kr.
Tygkasse

Utmärkt kasse att ta med vid shopping. Kasse i kraftig polyester. Öppet huvudfack med dubbla handtag. Hopvikbar med dragsko i ena hörnet. Marinblå med SXK logga mitt på. Själva kassen utom handtag är 37 x 38 cm. Hopvikt ca 10 x 10 cm
Pris: 40 kr.