Hoppa till huvudinnehåll

Medlemsvaror

Medlemmar i Svenska Kryssarklubben har förmånen att handla medlemsvaror via vår e-butik på webben och i butiken som finns hos kansliet i Nacka Strand. 

För att komma till e-butiken måste du vara inloggad här på www.sxk.se.
När du är inloggad visas Butiken i menyraden ovan, mellan Krets/Medlem och Aktiviteter/Utbildningar.

Butiken på Augustendalsvägen 54, Nacka Strand är öppen måndag-fredag kl. 09.00-16.00 (1/6-31/9) och kl. 09.00-16.30 (1/10-31/5).

Välkommen!
 

Delar ur sortimentet:

"Mormor och morfar är seglare" är första boken i en barnbokserie om segling, om Ella, om mormor och morfar och deras äventyr med segelbåten Salt. Här får du lära dig massor med saker om båtliv, både fakta och viktigt båtvett, samtidigt som du får hänga med på saltstänkta och härliga äventyr! Boken finns nu i vår medlemsbutik! Pris: 150 kr exkl frakt.
Mormor och morfar är seglare, omslag  Mormor och morfar är seglare, uppslag


Underlägg i silikon som har en inbyggd anti-halkfunktion vilket gör att glas och kastruller står stadigt även när underlaget gungar eller lutar. Dubbelsidigt tryck med Kryssarklubbens kompassros på ena sidan och logotyp på den andra. Perfekt present till dig själv och dina vänner! Pris:Glasunderlägg 120 kr/6 st. Kastrullunderlägg 120 kr/1 st.

Nyhet - underlägg med anti-halkfunktion
 

Just nu! Extra bra pris på värmande västar 
Marinblå Softshell väst som skyddar mot kyla, vind och vatten med detaljer i reflexmaterial. Finns i dam- och herrmodeller. Två fickor fram med dragkedja samt dragsko nedtill och i kragen. Insidan framtill är fodrad och försedd med innerfickor varav en med dragkedja. Vitt SXK tryck fram. 
Nu 380 kr. Ordinarie pris 620 kr.

vast_1.jpg vast_insida_0.jpg

Hamnguiden 8     torkyvaska.jpg   Yatzyspel                    

Paraply         skärbräda     mössmärke

Bomullsmössor

nya_bocker_varen2018.PNG

sxk_varor.png