Hoppa till huvudinnehåll

Skepparens handbok, sammanfattning

Boknyhet i butiken! Skepparens handbok i nytt praktiskt format. Grunderna du behöver innan du sticker ut på sjön. Den kompakta, spiralbundna och väderskyddade boken får in mycket på bara 16 sidor.

"SKEPPARENS HANDBOK - grunderna du behöver innan du sticker ut på sjön" är riktad till de många nya båtägare som tagit upp aktivt båtliv, men som kanske inte alltid har en navigationskurs eller andra nödvändiga teoretiska kunskaper i grunden. Men boken passar också de som har många år på sjön för att ha som stöd för minnet, kanske när plottern plötsligt blir svart eller en fyr är svår att tyda.

I boken finns grundläggande information om såväl utprickning som väjningsregler till mer handgriplig information hur man till exempel löser en man-överbord-situation, en brand ombord eller räddar livet på någon med hjärt-/ lungräddning. Bör alltid finnas till hands ombord på alla båtar.

Författare: Micke Westin, Nina Olofsson och Pär Olofsson. Illustratör: Olle Landsell
16 sidor, laminerad och spiralbunden med rundade hörn. 
Medlemspris: 150 kr.
 

Skepparens handbok, uppslag
Ur bokens innehåll

 

Böckerna finns i vår e-butik på webben och i butiken i Nacka Strand. För att komma till e-butiken måste du vara inloggad här på www.sxk.se. När du är inloggad visas Butiken i menyraden ovan, mellan Krets/Medlem och Aktiviteter/Utbildningar.

Här finns mer information om medlemsvaror och butiken!

Dela i sociala medier