Hoppa till huvudinnehåll

Vi saknar dig - du som ännu inte betalt medlemsavgiften!

Tillsammans med På Kryss nr 6, som utkom i mitten av augusti, bifogades ett kuvert med årsaviseringen för verksamhetsåret 2018/2019. Kanske har du flyttat eller av andra anledningar bara glömt av att betala medlemsavgiften? Det är lätt hänt. Vi hoppas att du bara missat och även i fortsättningen vill vara medlem hos oss!

Om du vill fortsätta att vara medlem är vi tacksamma om du betalar så snart som möjligt. Det snabbaste sättet är att logga in på www.sxk.se och klicka på ”Till mina sidor”. Där kan du betala direkt med kort.
Under mina sidor kan du se/ändra dina medlemsuppgifter och se om du redan har betalt medlemsavgiften.

Vill du inte vara med längre? Vänligen kontakta oss på telefon 08-448 28 80 eller e-post: info@sxk.se

På måndag den 8 oktober tar vi ut uppgifter om obetalda avgifter från medlemssystemet.
Om vi slipper skicka påminnelser spar det både vår gemensamma miljö och föreningens ekonomi.

Stenar på rad

Under 2018 har vi lanserat en ny webbplats med flera nyheter, bland annat responsiv design. (Med responsive design anpassar sig webbsidans layout och innehållet blir läsvänligt oavsett dator, läsplatta och mobil).

Nästa årsbok kommer att handla om norra delen av Finska viken och den vackra sjön Saimen. Via Saimen och sammanhängande vattendrag kan du komma i jämnhöjd med Uleåborg. Med mast kommer du till Kuopio i jämnhöjd med Vasa. 

Vi fortsätter att öka antalet bojar och har idag över 220 svajbojar och lägger ut ett 10-tal nya bojar varje år.

Vi blir som alla organisationer alltmer digitala och har idag närmare 20 000 e-postadresser men vill gärna ha fler. Kontrollera din e-postadress och uppdatera vid behov.

Välkommen till ett nytt medlemsår!

(du som redan har betalt din medlemsavgift kan så klart bortse från detta inlägg)

Dela i sociala medier