Hoppa till huvudinnehåll

På Kryss digitalt

Oj då, råkade senaste numret av På Kryss åka med i pappersåtervinningen, fast du inte hade tänkt det? Inga problem, tidningen finns alltid kvar digitalt. Digitalt i mobilen är den också alltid nära dig.

I appen Kryssarklubben och på kryssarklubben.prenly.com hittar du både senaste numret av På Kryss och tidigare nummer, från 2010 och framåt. De finns alltid där, även om du inte har kvar papperstidningen.

På Kryss nummer 4, som kom ut i juli, finns dessutom endast som digital utgåva. Nr 4 kan du läsa i appen från din mobil, läsplatta eller på din dator. En önskan om att spara både miljö och medlemmarnas pengar gjorde att Kryssarklubben valde att publicera nr 4 enbart digitalt, då den kom ut i juli – en tid de flesta av våra medlemmar befinner sig på sjön och inte kan nå tidningen via sin vanliga brevlåda för pappers-post.

Har du inte redan laddat ned appen Kryssarklubben hittar du den i App Store eller Play-butiken. För att läsa På Kryss, eller andra publikationer i appen såsom Färdmål – tips på härliga ställen att segla/åka båt till - behöver du skapa ett konto, vilket du bara kan göra om du är medlem. Läs här hur du gör för att skapa konto och läsa På Kryss digitalt.


Just nummer 4 finns att läsa utan att du behöver ladda ned appen Kryssarklubben. 
Klicka här för att läsa På Kryss nr 4
 

Kryssarklubbs-appen

Appen Kryssarklubben i App Store

 

I appen, under "Arkiv" finns kustavsnitten sydkust, ostkust, Gotland och Stockholms skärgård, med sju färdmål under varje avsnitt.
På sikt är det tänkt att appen också ska innehålla mer läsvärt från Kryssarklubben, såsom utgåvor av Kryssarklubbens årsböcker.

Färdmål

Färdmålen ovan finns även att läsa här på sxk.se
 

 

 

 

 

Dela i sociala medier