Hoppa till huvudinnehåll

Internationellt certifikat

Beställ i god tid och slipp extra kostnader
Den här tiden på året är det många som ansöker om nytt internationellt certifikat eller behöver förnya sitt befintliga internationella certifikat. Kontakta oss i god tid och slipp den förhöjda avgiften.

Eftersom det är många som ansöker om internationellt certifikat just nu medför det att väntetiden blir något längre än normalt. Vi rekommenderar därför att du kontaktar oss i god tid för att slippa extra kostnader för snabbehandling. 

Snabbehandling (betyder att certifikatet skickas till dig inom två arbetsdagar) kostar plus 250 kr per ägare/befälhavare för medlemmar och plus 500 kr per ägare/befälhavare för icke medlemmar. 

Certifikatet gäller i två år från utfärdande datum. Vid förnyelse måste certifikatsnumret anges.

Utfärdandet av ett internationellt certifikat innebär att äganderätten gjorts trolig. Svenska Kryssarklubben utfärdar endast certifikat till privatpersoner och deras egna privatägda fritidsbåtar. Inga mellanhänder accepteras.

Svenska Kryssarklubben har blivit behörig av Sveriges regering att utfärda internationella certifikat för fritidsfartyg i enlighet med Resolution No 13, ECE, Economic Commission for Europe.

Mer information, ansökningsblankett, priser m.m. gällande internationellt certifikat för fritidsfartyg hittar du här!

int_cert.jpg

Dela i sociala medier