Hoppa till huvudinnehåll

Aktuellt

Sista besöket i Stugvikför i år

 S:t Annakretsen finns på Facebook

Gå gärna dit och "Gilla oss" så får du löpande info därifrån. https://www.facebook.com/SXK.StAnnakretsen


Nu går vår uthamn Stugvik på St Ålö i vila - och vår klubblokal på Norralundsgatan 57 i Norrköping, vaknar upp.


Oktober

13 Oktober QO S:t Anna firar 30-årsjubileum Den 13 oktober kl. 18.00 firar vi vårt jubileum i vår lokal på Norralundsgatan 57. Vi äter en jubileumsmåltid och dricker något gott till den. Vi tittar tillbaka och blickar framåt. ”Gamla” tjejer, som varit medlemmar/aktiva i QO och nya QO- intresserade är alla välkomna! Vi hoppas på en riktigt trevlig jubileumskväll!
Anmälan till Yvonne senast den 9 oktober.

19 oktober De nya Sjökorten
Vi erbjuder utbildning i vår klubblokal på Norralundsgatan 57. Tillsammans med Medborgarskolan har vi föreläsningar i vår klubblokal. Lars-Göran Nyström kommer vara föreläsare. Han är förutom att vara representant i SXK-riksstyrelse är han knuten till Medborgarskolan som kursledare och föreläsare.
https://www.medborgarskolan.se/arrangemang-sok/nyborjaretill-sjoss-introduktionsforelasning-i-batliv-1319550/

26 oktober årsmöte
S:t Annakretsens årsmöte, äger rum den 26 oktober i Kryssarklubbens lokal, Norralundsgatan 57 i Norrköping.

November

11 november kl. 18.00 fixar vi en RÄKAFTON!
Vi träffas under gemytliga former, äter räkor och dricker något gott därtill. Anmälan till Yvonne senast den 6 november

16 november kl.18-20:30 Nybörjare till sjöss
Som vi tidigare informerat är Nybörjare till sjöss en introduktion till båtlivet i föreläsningsform. Kursen vänder sig till dig som vill lära dig vett och etikett till sjöss och vill ha koll på vilka skyldigheter du har från det att du har kastat loss med båt. Denna kurs är perfekt för dig som vill lära känna och komma närmre att hyra, låna eller köpa en båt i framtiden.
Båda dessa aktiviteter genomförs i S:t Annakretsens klubblokal på Norralundsgatan 57 i Norrköping.

December

Torsdagen den 1 december är du välkommen på SOPPLUNCH kl. 12.00. En värmande soppa så här års, i början på december, tillsammans med trevligt båtfolk är aldrig fel. Anmälan till Yvonne senast den 27 november. Yvonne 070-266 74 25 yvonne20.karlsson @ telia.com. Betalning kontant eller med Swish.
Anita, Agneta, Gudrun, Maja och Yvonne hälsar er hjärtligt välkomna!

Onsdagen den 7 december Sjösäkerhet den kl.18-20 Många olyckor i båtlivet går att undvika med kunskap säger Lars-Göran Nyström som har en mångårig erfarenhet av båtolyckor som olycksutredare på Transportstyrelsen. Han redogör för de vanligaste orsakerna till att olyckor händer Vill du veta mer och anmäla dig, gå in på Medborgarskolans hemsida www.medborgarskolan.se. Som medlem i Kryssarklubben S:t Annakretsen har du 10% rabatt på kursavgiften.

Februiari

Trivselkväll Den 2 februari kl. 18.00. Nu är det dags att sätta en exotisk krydda på vår trivselkväll! Då kommer Kenneth Malmsborg och berättar om sin tid som volontär i Guatemala för en tid sedan. Enligt tradition på trivselkvällen, äter vi något ”matigt” och avslutar med kaffe och kaka. Anmälan till Yvonne senast den 29 januari.

 


Aktiviteterna i vår klubblokal på Norralundsgatan 57 kan erbjuda coronadistans för er som fortfarande vill "hålla er på er kant" även efter den 29 september.

 I medlemsbladet finner du fler aktiviteter och mer information!