Hoppa till huvudinnehåll

Värmande väst

Tips från medlemsbutiken! Marinblå softshellväst som skyddar mot kyla, vind och vatten med detaljer i reflexmaterial. Finns i dam- och herrmodeller. Två fickor fram med dragkedja samt dragsko nedtill och i kragen. Insidan framtill är fodrad och försedd med innerfickor varav en med dragkedja. Vitt SXK tryck fram.

Medlemmar i Svenska Kryssarklubben har förmånen att handla medlemsvaror via vår e-butik på webben och i butiken som finns hos kansliet i Nacka Strand. 

För att komma till e-butiken måste du vara inloggad på www.sxk.se. När du är inloggad finns Butiken under menyn Krets/Medlem

Butiken på Augustendalsvägen 54, Nacka Strand är öppen måndag-fredag kl. kl. 09.00-16.00 (1/6-31/9) och 09.00-16.30 (1/10-31/5).

Välkommen!

 

Väst Innerficka på väst Väst insida

Marinblå softshellväst som skyddar mot kyla, vind och vatten med detaljer i reflexmaterial. Finns i dam- och herrmodeller. Två fickor fram med dragkedja samt dragsko nedtill och i kragen. Insidan framtill är fodrad och försedd med innerfickor varav en med dragkedja. Vitt SXK tryck fram.
Nu endast 380 kr (ord. pris 620 kr)
 

Delar ur sortimentet:

Exempel på några medlemsvaror som finns i butiken

Exempel på medlemsvaror som finns i butiken

Bomullsmössa med Kryssarklubbens kompassros fram och logga bak. I dubbelt tyg. Kontrastsömmar i vitt. Pris: 120 kr/styck.

Här finns mer information om butiken!

 

Dela i sociala medier