Hoppa till huvudinnehåll

Kryssarklubben på Allt på Sjön 2022

Välkommen att besöka Svenska Kryssarklubben på båtmässan Allt på Sjön i Gustavsberg 2 - 4 september! Kom och prata med oss om hur du kan "Få ut mer av ditt båtliv"! Vi har erbjudande på medlemskap för dig som inte redan är medlem och försäljning av Kryssarklubbsvaror.

Välkommen till Sveriges största flytande båtmässa för motor- och segelbåtar samt marina tillbehör.
Svenska Kryssarklubben finns med som utställare. I vår monter kommer du att kunna handla Kryssarklubbsvaror, bl.a. mössor - bra inför höstens båtturer, medlemsflaggor och de senaste årsböckerna. Är du inte medlem har vi ett mässerbjudande på medlemskap som gäller till och med 2023-08-31.

Medlemserbjudande på medlemskap

För boende utanför Sverige men inom norden tillkommer 190 kr, utanför norden 285 kr.

Läs mer om medlemsförmånerna i Svenska Kryssarklubben här!

Förutom Kryssarklubben så ställer företag ut båtar; små och stora - från lilla snipan till en yacht på 65 fot - nya och begagnade, lyxiga och vardagliga och båtar med senaste teknik, såsom elbåtar, samt nya modeller. Omkring 200 båtar kommer att finnas att titta på.

Vidare kommer du att kunna prova på att köra båt. Och för de mindre i familjen kommer det finnas en ankfisketävling med fina priser.

Sedvanligt ställer massor av tillbehörs- och serviceföretag ut på mässområdet, 65 stycken. Också som tidigare år, många klädmärken är på plats. Och mat- och dryck, förstås.

Öppettider:
Fredag och lördag 10-18, söndag 10-16.
Fri entré och gratis parkering på anvisade platser. Gratis bussar går från parkeringen till mässområdet.

Adress till Gustavsbergs hamn och mässområdet:
Kattholmen, Odelbergs väg 4, Gustavsberg.

Ta dig till Gustavsberg:
Gustavsbergs hamn ligger i Värmdö kommun. Endast cirka 20 minuter från centrala Stockholm med bil eller buss via motorväg från Slussen. Åk gärna kollektivt om möjligt då det stundtals blir mycket bilar och ont om parkeringsplatser.

Med bil:
Väg 222, avfart Gustavsberg/Ingarö. Följ skyltar mot Gustavsberg och Båtmässa/Allt på Sjöns parkering. Väl framme finns det en stor avgiftsfri p-plats. OBS! Vi hänvisar bara till denna parkeringsplats när det  gäller gratis parkering.
Följ hänvisningar från skyltar och våra parkeringsguider.
Från parkeringen finns en uppmärkt gångväg till mässan som tar ca 12-15 minuter att gå.
Det går även regelbundna gratis bussar mellan kl 9:30-18:30 varje dag. Resan tar ca 5 minuter.

Med båt:
Gustavsbergs gästhamn är stängd då mässan delvis anordas i gästhamnen. På mässområdet, finns en mindre tillfällig gästhamn med ca 20 platser, uppmärkt med skyltar ”Gästhamn” på nocken, öppen endast för dagsbesök kl. 10-18 under mässan. OBS! Drop-in gäller och vi kan tyvärr inte garantera platstillgång eller ta reservationer.

Med buss:
Busskommunikationen från Slussen är mycket god och turlistorna har hög turtäthet. Avstigningshållplats är Farstaviken. Använd gärna SL-reseplanerare

Läs mer om Allt på Sjön här!

Logo Allt på Sjön

 

Dela i sociala medier