Hoppa till huvudinnehåll

Vill du dela med dig av dina upplevelser till sjöss?

Under båtmässan Allt för sjön i mars håller Svenska Kryssarklubben i delar av scenarrangemanget där föredragshållare delar med sig av sina erfarenheter och äventyr från nära- och fjärran vatten. Vi efterlyser nu medlemmar som vill hålla kortare föredrag.

På Allt för sjön i Stockholm den 1-10 mars arrangeras kortare föredrag där medlemmar och andra delar med sig av reseberättelser och erfarenheter från en scen i A-hallen.
– Vi vill att alla ska kunna hitta något intressant bland föredragen. Våra medlemmars båtliv har en otrolig bredd och vi hoppas att medlemmarna vill vara med oss även på det här viset, säger Per Berkhuizen som är kanslichef för Svenska Kryssarklubben.

– När vi arrangerade det här förra året var det tydligt att själva berättelsen och presentationen var minst lika viktig som destinationen som föredragshållaren berättade om. Om föredragshållaren är engagerad så blir publiken det också!

– Nu söker vi medlemmar som kan hålla en eller flera 30-minutersföredrag. Presentationerna bör ha bilder och video och det kan handla om allt från en helgeskader till en världsomsegling.
Allt för sjön arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö den 1-10 mars och vi söker föredragshållare för hela mässperioden.

Vi vill ha tips från så många medlemmar som möjligt.
– Känner man till någon som man tycker har något roligt, spännande, lärorikt, intressant att berätta så är vi tacksamma för att få kontaktuppgifterna så att vi kan kontakta personen, säger Per Berkhuizen.

Föredragen kommer att hållas på en scen i närheten av vår monter i den stora A-hallen.
Att lyssna på föredragen är gratis för alla mässbesökare.

Välkommen att höra av dig om du vill dela med dig av dina upplevelser!
E-post: info@sxk.se
Telefon: 08-448 28 80 under kontorstid

 

Cape Point, Sydafrika. Foto Anneli Ekholm
 

Foto: Fyren på Stora Karlsö och Cape Point, Sydafrika av Anneli Ekholm
 

 

Allt för sjön - logo

Dela i sociala medier