Hoppa till huvudinnehåll

Nu startar Kryssarklubbens Facebook-kampanj

Kryssarklubben är föreningen för dig som älskar båt, hav och skärgård för segel eller motor. Se här vad mycket bra saker det finns i föreningen som bara gör att du måste bli medlem. Detta är budskapet i Kryssarklubbens Facebook-kampanj, som även kommer att synas på Instagram. Kampanjen pågår i februari och mars. Till kampanjen finns ett medlemserbjudande.

Målet med kampanjen är att få nya medlemmar. Och för att få nya medlemmar måste man tala om varför föreningen finns och vad den erbjuder dig som fritidsbåtsfarare. Det är detta vi gör med kampanjen. Kampanjen är med köpta annonser för att nå ut utanför de som redan idag följer Kryssarklubben. Men även du som är medlem kan komma att se annonserna, då det inte går att exkludera de 40 000 medlemmar som redan är med. Vi inriktar oss, så klart, på de som är intresserade av fritidsbåtar – segel som motor - och sjöliv, de som gjort digital avtryck för dessa intressen kommer algoritmerna att nosa upp.

Så här ser annonsen ut:
Svenska Kryssarklubbens annons på facebook

Till kampanjen finns ett medlemserbjudande, som innehåller följande:

För endast 590* kronor blir du medlem under ett och ett halvt åt, fram till och med 2022-08-31.
I erbjudandet ingår att alla i samma hushåll blir medlemmar, båtregistrering, medlemskap i max två valfria kretsar och därmed möjlighet att delta i eskadrar, utbildningar och seminarier, två årsböcker och medlemstidningen På Kryss.
Årsbok 2017 - Sveriges kanaler
Årsbok 2021 - Skepparens handbok - akut sjukvård ombord, utkommer i början av maj 

Mässerbjudande på medlemskap våren 2021

Båtregistrering ingår.
Registrera din båt i Kryssarklubben och få del av förmåner, såsom båtcertifikat för dig som vill färdas i nordiska vatten. Du får också tillgång till och stöttar våra bojar, för din säkra och miljövänliga förtöjning. Vi har lagt ut över 240 bojar som finns från Bottenviken i norr till Strömstad på västkusten, längs hela kusten samt i Vänern och Mälaren. 

Ordinarie avgift ett år för vuxen med familj och båt är 610 kr, plus eventuella kretsar och utlandstillägg.  

>> Klicka här för att komma till MEDLEMSANMÄLAN <<

För att nyttja erbjudandet måste du ange kampanjkoden: vårmässa21 på medlemsanmälan.

*Utlandstillägg tillkommer
Boende utanför Sverige betalar en extra portoavgift om 195 kr för Norden och 270 kr för övriga länder.


I april och maj kommer Kryssarklubben ha ytterligare en annonskampanj på Facebook/Instagram med samma syfte, att få nya medlemmar. Målgruppen denna gång blir barnfamiljer som är intresserade av båtar och sjöliv.

Dela i sociala medier