Hoppa till huvudinnehåll

Ladda ned Kryssarklubbens nya app

Har du alltid önskat att du skulle kunna få medlemstidningen På Kryss medan du är på sjön? Eller få den uppläst för dig när du sitter i sittbrunnen i skymningen? Nu blir detta verklighet, med Svenska Kryssarklubbens nya app! Ladda ned den från Google Play eller App Store.

Appen heter Kryssarklubben och innehåller tidningen På Kryss, broschyren ”För dig som vill få ut mer av ditt båtliv” och Färdmål. Under "Arkiv" hittar du färdmålen sydkust, ostkust, Gotland och Stockholms skärgård. 
Färdmål

På sikt är det tänkt att appen också ska innehålla mer läsvärt från Kryssarklubben, såsom utgåvor av Kryssarklubbens årsböcker.
 

Det är årets utgåvor (2021) av tidningen På Kryss som du kan få upplästa. Appens funktioner gör också att du kan göra en del andra fiffiga saker med På Kryss i appen: Du kan ändra storlek på texten, anpassa bakgrunden och ha exempelvis en mörk bakgrund och vit text – vilket underlättar läsning när solen gassar.  

På Kryss nummer 4 kommer enbart att finnas digitalt, i appen och på webben, då den kommer ut under sommarsäsongen, en tid många är på sjön. Bra, eller hur, du behöver inte vänta på att vittja din vanliga brevlåda efter papperstidningen. Plus att Kryssarklubben spar både miljö, tryck- och distributionskostnader för nummer 4.  
Resterande nummer av På Kryss i år kommer att finnas både som tryckt papperstidning, hem till din brevlåda, och digitalt. 

Tidigare nummer av På Kryss, från 2010-2020, finns i appen och på webben kryssarklubben.prenly.com, som pdf-tidning. (Dessa kommer inte att kunna gå få upplästa, kommer endast finnas som pdf.)  

Du behöver skapa ett konto för att få tillgång till tidningen På Kryss och publikationer.
Även om du har haft ett konto för den tidigare På Kryss-appen behöver du skapa ett nytt konto i nya Kryssarklubbs-appen. Däremot behöver du inte ange någon kampanjkod som tidigare.

 

Mer information om hur du skapar ditt konto finns här! 
 


 

Kryssarklubbens nya app

Dela i sociala medier