Hoppa till huvudinnehåll

Inför sommarens hemester

UPPLEV BÅTLIVET är båtlivsorganisationernas nya satsning för att inspirera och informera om båtlivet. Svenska Kryssarklubben finns givetvis med som båtorganisation. På webbplatsen kan den som är nyfiken på och vill prova på båtliv få råd och tips. Här vill vi visa hur man lätt och smidigt kan ta del av de fantastiska möjligheterna till rekreation och äventyr som båtlivet har att bjuda. Och den redan inbitna båtmänniskan kommer att hitta information och tips för att ytterligare utveckla sitt stora intresse.

UPPLEV BÅTLIVET är guiden för dig som längtar ut på sjön - här hittar du allt som behövs för att ta steget och uppleva allt det fantastiska som båtlivet har att erbjuda. Se filmer, bilder, artiklar med tips och råd samt olika guider. Båtliv är enkelt, prisvärt och ger underbara upplevelser till gammal som ung. Ta steget du också!


Läs mer om UPPLEV BÅTLIVET

 

Upplev Båtlivet

 

UPPLEV BÅTLIVET är ett initiativ av alla båtlivsorganisationer och syftet är att visa på allt det fina med att vara på sjön i en fritidsbåt – och denna sommar med extra fokus på hänsyn, ansvar och omtanke.
För dig som är 70 år och äldre gäller särskilda rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Läs mer här.


Upplev Båtlivet

 

Foto: Sweboat

Dela i sociala medier