Hoppa till huvudinnehåll

Appen "Kryssarklubben"

Har du alltid önskat att du skulle kunna få medlemstidningen På Kryss medan du är på sjön? Eller få den uppläst för dig? Nu är detta verklighet, med Svenska Kryssarklubbens app! Ladda ned den från Google Play eller App Store. I appen finns också årsboken Sveriges stora sjöar, bojförteckning och tips på färdmål. Du kan läsa på din mobil, surfplatta och dator. För dig som är medlem är det gratis när du har skapat ditt konto.

Appen heter Kryssarklubben och innehåller tidningen På Kryss, broschyren ”För dig som vill få ut mer av ditt båtliv”, årsboken 2022 "Sveriges stora sjöar", Bojhäfte 2022 och Färdmål

Titlar i Kryssarklubbsappen

Under "Arkiv" hittar du alla titlar du kan läsa, bland annat färdmålen sydkust, ostkust, Gotland och Stockholms skärgård.
 
Färdmål

Det är På Kryss från 2021 och framåt som du kan få upplästa. Appens funktioner gör också att du kan göra en del andra fiffiga saker med På Kryss i appen: Du kan ändra storlek på texten, anpassa bakgrunden och ha exempelvis en mörk bakgrund och vit text – vilket underlättar läsning när solen gassar.  

Tidigare nummer av På Kryss, från 2010-2020, finns i appen och på webben https://kryssarklubben.prenly.com, som pdf-tidning. 
(Dessa går inte att få upplästa, endast som pdf.)  

Du behöver skapa ett konto för att få tillgång till tidningen På Kryss och publikationer.
Även om du har haft ett konto för den tidigare appen "På Kryss" behöver du skapa ett nytt konto i nya Kryssarklubbs-appen. Däremot behöver du inte ange någon kampanjkod som tidigare.
 

Mer information om hur du skapar ditt konto finns här! 
 


 

Dela i sociala medier