Hoppa till huvudinnehåll

Angående Coronaviruset

Vi värnar om medlemmarna, funktionärerna och medarbetarna i första hand under den kommande tiden. Servicen till våra medlemmar kommer att fortsätta nästan som vanligt. Vi kommer att ta emot samtal, mejl och leverera beställningar men bemanningen på kanslierna är begränsad.

De medarbetare som kan jobba hemifrån kommer att göra så under de kommande veckorna för att minska smittspridningen. Vi har därför färre medarbetare på plats och ber medlemmar och funktionärer att ringa eller mejla i första hand istället för att besöka kanslierna i Nacka Strand och i Långedrag.

De utbildningar och föreläsningar som genomförs i kretsarnas regi kan komma att ställas in med kort varsel. Om en aktivitet ställs in blir du informerad per mejl och information läggs ut på kretsens webbplats.
Deltagare som har symtom eller har haft kontakt med smittade ska inte delta på aktiviteterna. Vill du veta mer kontakta respektive krets.

Svenska Kryssarklubben bevakar den löpande utvecklingen noga och följer Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters bedömningar samt rekommendationer. Observera att denna information gäller i nuläget och tillsvidare. Läget kan snabbt förändras och tagna beslut och rekommendationer kan komma att ändras.

 

Direktlänk till kretsarna

Blekingekretsen

Bottenhavskretsen

Bottenvikskretsen

Dackekretsen

Eggegrundskretsen

Medelhavsseglarna

S:t Annakretsen

Stockholmskretsen

Sörmlandskretsen

Uppsala-Roslagskretsen

Vänerkretsen

Väster Mälarkretsen

Västkustkretsen

Öresundskretsen
 

Länk till Folkhälsomyndigheten och information om Covid-19

Information om god handhygien

 

 

Dela i sociala medier