Hoppa till huvudinnehåll

Tjejhelg till sjöss, 29 augusti - 1 september 2019

Alla 8 båtarna tryggt förtöjda vid Utkäften år 2017.
Välkommen att segla, ha roligt, utvecklas och delta i vår årliga Tjejhelg till sjöss. Seglingen är både för dig som är van på sjön och för dig som vill prova på något nytt. Du är välkommen som skeppare med egen segel- eller motorbåt, som viceskeppare eller som gast.

Vi håller oss i svenska vatten och på Västkusten och bestämmer rutt efter väder och vind. Ofta angör vi en naturhamn och en gästhamn under denna helg. Allt för att vi ska få träna så mycket som möjligt.

De båtar vi seglar med kan ha hemmahamn i allt från Vallda Sandö i söder till Ellös på Orust i norr. Qvinna Ombord-kommittén sätter samman besättningarna till båtarna. Som skeppare seglar du såklart din egen båt. Din viceskeppare har god båtvana och dina gaster är dig behjälpliga.

Vi seglar, minglar, grillar, badar, och får många nya vänner. Samtidigt får du möjlighet att träna många olika saker, som manövrering, till- och frånläggning med spring, navigering, segelsättning, knopar, tilläggning i naturhamn.

Skeppare gör alltid sin båt redo med ankare, dubbar och annat för att kunna ligga i naturhamn.

 

FÖRTRÄFF: 26 augusti 2019

PRIS: 750 SEK (medlem), 950 SEK (icke medlem) + matkostnad. Kostnadsfritt för skeppare. Betalning görs till Plusgiro 42 01 92-7.

ANMÄLAN: Anmälan för skeppare respektive gast/viceskeppare finner du här:

Anmäler mig som gast/viceskeppare!

Anmäl mig som skeppare!

OBS! Anmälan gäller först efter betalning.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 1 augusti

MAX ANTAL BÅTAR: 9

Vill du veta mer, kontakta:

Marita Lager
E-post: marita@bavaria-hb.se

eller
Inger Börjesson
E-post: inger.borjesson@astrazeneca.com