Hoppa till huvudinnehåll

Tjejeskader till Läsö , genomförd

Segla med oss! 2017 års deltagare i Läsöeskadern.
I början av juni varje år genomför vi en eskader till Läsö i Danmark. På en eskader med Qvinna Ombord kan du mönstra på antingen som skeppare med egen båt, som vice skeppare eller som gast.

Häng med Qvinna ombord på vår årliga tradition, Tjejeskader till Läsö. Var med om något du sent kommer att glömma! Träffa tjejer som har samma intresse som du, där vi på ett lugnt och harmoniskt sätt lär oss av varandra. Däremellan har vi hur kul som helst!

Detta är en helg för dig som har lite mer erfarenhet än vad vi kräver på Tjejhelgen till sjöss, där du inte behöver någon erfarenhet alls. Här ska du gärna någon gång ha färdats på öppet hav, ex. till Danmark. Är du osäker på om du platsar så hör av dig så tar vi en diskussion, det mesta går att lösa.

Du anmäler dig som skeppare med egen båt, vice skeppare eller gast, det spelar ingen roll om du är med för första gången, efter helgen har du nya vänner för livet! Efter anmälningstiden löpt ut pusslar eskaderledningen ihop besättningar utifrån anmälda båtar. Ofta har vi fler gastar än skeppare med båt så om du känner dig redo att ta språnget med en trygg viceskeppare, tveka inte utan hör av dig med din anmälan så jobbar vi ihop en bra besättning!

På torsdag går vi från våra hemmahamnar och träffas på Vrångö eller Rörö beroende på väder och vind. På fredag styr vi mot Läsö och på söndag hem till respektive hemmahamn. På lördagen försöker vi hitta på en gemensam aktivitet för den som vill och på kvällarna försöker vi äta alla tillsammans.

Har du aldrig varit på Läsö så ta nu chansen att anmäla dig till en helt fantastisk tjejhelg.

Tänk på att detta är en eskader som tar fyra hela dagar i anspråk.

Förträff:

▪ Tid: måndag 10 juni, kl 18:30 – ca 21:00

▪ Plats: SXK-V:s lokaler, Talattagatan 24, Långedrag

Medlemspris:

▪ 750 kr + matkostnad.

▪ 200 kr tillkommer för icke medlem.

▪ Kostnadsfritt för skeppare. Skepparen står för båtens drivmedel mm. Hamnavgifter ingår i priset.

ANMÄLAN:

Anmäler mig som gast/viceskeppare!

Anmäler mig som skeppare!

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 13 maj 2019

Har du frågor, kontakta:

Cecilia Holst, 0702-958489
Cecilia Lööf, E-post: c.loof@icloud.com