Hoppa till huvudinnehåll

Tjejeskader till Läsö 13-16 juni 2019

Segla med oss!
I början av juni varje år seglar vi över till Läsö i Danmark. På en eskader med Qvinna Ombord kan du mönstra på antingen som skeppare med egen båt, som vice skeppare eller som gast.

Seglingen är både för dig som är van på sjön och för dig som vill prova på något nytt. Du är välkommen som skeppare med egen segel- eller motorbåt, viceskeppare eller gast. Eftersom vi går över öppet vatten vill vi att du har varit på havet innan du mönstrar på.

De båtar vi seglar med kan ha hemmahamn i allt från Vallda Sandö i söder till Ellös på Orust i norr. Qvinna Ombord-kommittén sätter samman besättningarna till båtarna. Som skeppare seglar du såklart din egen båt. Din viceskeppare har god båtvana och dina gaster är dig behjälpliga.

Vi seglar, minglar, grillar, badar, och får nya vänner. Samtidigt får du möjlighet att träna många olika saker, som manövrering, till- och frånläggning med spring, navigering, segelsättning, knopar, tilläggning i naturhamn och annat.

Skeppare gör alltid sin båt redo med ankare, dubbar och annat för att kunna ligga i naturhamn.

Artiklar  och bilder från våra tidigare tjejhelger hittar du på vår hemsida under Genomförda aktiviteter: www.vastkustkretsen.se/QO-kommitteen/Genomforda

 

FÖRTRÄFF: 10 juni 2019

PRIS: 750 SEK (medlem), 950 SEK (icke medlem) + matkostnad. Kostnadsfritt för skeppare. Betalning görs till Plusgiro 42 01 92-7.

ANMÄLAN: Anmälan för skeppare respektive gast/viceskeppare gör du här:

Anmäler mig som gast/viceskeppare!

Anmäler mig som skeppare!

OBS! Anmälan gäller först efter betalning.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 13 maj 2019

Har du frågor, kontakta:
Cecilia Lööf
E-post: c.loof@icloud.com