Hoppa till huvudinnehåll

Eskadrar 2022

Eskadrar 2022
Våren är här trots ibland kalla nätter och snart är seglingssäsongen i full gång. Våra eskadrar börjar bli fulltecknade men på några finns fortfarande plats.
Nytillkommet i listan är också årets Sång & Musikeskader i början av sommaren, se inbjudan nedan.

Kanske vill du själv bli eskaderledare och genomföra din ”drömsegling” tillsammans med likasinnade. Som eskaderledare väljer du ju såväl mål som väg och tid. Kontakta eskaderkommittéen eller kansliet och berätta om dina idéer och förslag.

Anmälningsformuläret finns under rubriken Aktiviteter/Utbildningar här på webben och öppnades tisdag 8/2. Länk till formuläret finns också i respektive eskaderbeskrivning nedan.

Årets eskaderseglingar

Danmark

Läsö under Kristi himmelfärdshelgen - 25/5 - 28/5

Ta chansen att prova på en eskader i det mindre formatet! Följ med oss och upptäck Läsö. Grilla, umgås, ta en cykel- eller busstur och helt enkelt ha det trevligt. Detta är en eskader som vänder sig till alla, såväl segel- som motorbåtar. Ett utmärkt sätt att testa på eskaderlivet för er som aldrig vågat er på detta. Erfarna eskaderresenärer är också hjärtligt välkomna. Vid otjänligt väder eller om Danmark har stängda gränser så hittar vi alternativa färdmål. Huvudsyftet, att testa eskader och ha trevligt, uppfylls alltid!

Samling på Rörö 25 maj, överfart 26 maj och avslutning på Läsö 27 eller 28 maj.

 Denna ”Prova på” eskader är gratis för nya medlemmar.
Övriga betalar 350:-