Hoppa till huvudinnehåll

Eskadrar 2019

Er anmälan till eskader gäller först när båtavgiften är inbetald och nätanmälan är kansliet tillhanda. Anmälan till 2019-års eskadrar öppnar den 4 februari och alla anmälningar (ska även vara betalda) som kommit in när vi börjar fördela platserna den 11 februari har samma chans att komma med.

Du hittar anmälningarna för resp eskader under aktiviteter längst upp på sidan. Där markerar du eskader och så kommer alla våra eskadrar upp. Välkommen med din anmälan!

Vi kommer presentera alla eskadrar på Båtmässan i Göteborg söndagen den 3 februari kl 11:00 på stora scen. Välkomna dit och träffa eskaderledarna.

 

Eskaderavgifter

  • Vanliga eskadrar 650:- och korta såsom Läsö 350:-. Solisterna och Sång & Musik har andra avgifter
  • Anmälan gäller inte förrän eskaderavgiften är betald, med kort i samband med anmälan, och nätanmälan är kansliet tillhanda.

Eskadrarna

Vi har i år eskadrar till Danmark, Norge och Vänern. Fler kan tillkomma under våren.
Klicka på länkarna så får du mer information om respektive eskader.

Danmark
Eskadersäsongen inleds som vanligt med en kort "prova på"-eskader under Kristi himmelsfärdshelgen (29/5 - 1/6)

Den 6/7 startar eskadern "Dansk kultur som vi vill ha den" med besök i diverse hamnar utmed Jyllands ostkust.

Något senare, 10/7, startar årets sista eskader till Danmark med Lilla Bält som mål.

Norge
Eskadern till Norge startar i Bohuslän 27/6 och besöker både Hvaleröarna och norra delen av Sörlandet.

Sverige
Göteborgs skärgård
Runt nationaldagen och den helgen (6-9 juni) arrangeras en kort eskader för barnfamiljer i Göteborgs skärgård. Målet är att få barnen mer positiva till att vara med ombord.

Vänern
Årets första Vänereskader presenterar sig som en "Motor- och Segelbåtseskader" (men naturligtvis är alla typer av båtar välkomna även på de andra eskadrarna). Denna eskader samlas i Vänersborg 1-2/7.

Den andra Vänereskadern samlas den 8/7, också i Vänersborg. Planen är att gå medsols runt Vänern med besök i både större hamnar och på små klubbholmar.