Hoppa till huvudinnehåll

Vad roligt att du vill bli medlem i Svenska Kryssarklubben

Du, precis som 40 000 som redan är medlemmar i Svenska Kryssarklubben, älskar båt, hav och skärgård för segel eller motor. Föreningen finns för dig som vill få ut mer av ditt båtliv.

Just nu ger Svenska Kryssarklubben dig ett medlemserbjudande:
För endast 590* kronor blir du medlem under ett och ett halvt åt, fram till och med 2022-08-31.
I erbjudandet ingår att alla i samma hushåll blir medlemmar, båtregistrering, medlemskap i max två valfria kretsar och därmed möjlighet att delta i eskadrar, utbildningar och seminarier, två årsböcker och medlemstidningen På Kryss.
Årsbok 2017 - Sveriges kanaler
Årsbok 2021 - Skepparens handbok - akut sjukvård ombord, utkommer i början av maj 

Bli medlem i Svenska Kryssarklubben 

Båtregistrering ingår.
Registrera din båt i Kryssarklubben och få del av förmåner, såsom båtcertifikat för dig som vill färdas i nordiska vatten. Du får också tillgång till och stöttar våra bojar, för din säkra och miljövänliga förtöjning. Vi har lagt ut över 240 bojar som finns från Bottenviken i norr till Strömstad på västkusten, längs hela kusten samt i Vänern och Mälaren. 

Ordinarie avgift ett år för vuxen med familj och båt är 610 kr, plus eventuella kretsar och utlandstillägg.  

Om Svenska Kryssarklubben:

Ger dig tips på fina hamnar och hur du lägger till säkert.
Kryssarklubben erbjuder hamn- och farledsinformation och har lagt ut över 240 bojar som du som medlem kan lägga till vid längs Sveriges kuster, skärgårdar och stora sjöar. Vi har monterat bergöglor, underhåller kummel och enslinjer, allt för att ge dig en säker navigering och en trygg förtöjning. Svenska Kryssarklubbens uthamnar är välbesökta mötesplatser för medlemmar, populära bland barnfamiljer då dina barn kan träffa andra barn i hamnarna.


Inspirerar dig till härliga båtfärder, nära och fjärran, bland annat familjeeskadrar.
Varje år arrangeras ett hundratals olika eskadrar i Svenska Kryssarklubbens regi, både i svenska vatten och till andra länder.  Eskadrar på flera dagar för lite mer äventyrligt sinnade, liksom eskadrar för familjer där avståndet till en glasskiosk räknas in i båtfärden.


Genom oss får du kunskap om bland annat; motorer, segeltrimning, navigation.
Varje år arrangerar Svenska Kryssarklubben mängder av kurser och utbildningar för sina medlemmar: I segling för barn- och ungdomar, i segling för vuxna. I att köra motorbåt. Meka med motorer, både för kvinnor och män. I tips för baby ombord. I navigation och i sjöväder, bara för att ge några exempel.
På ostkusten, Malma Kvarn, ligger Svenska Kryssarklubbens utbildningscenter. Men kurser hålls också i kretsarna över hela Sverige.

Vi ger dig gemenskap, 40 000 medlemmar; kvinnor och män, familjer, i motor- och segelbåtar.
Svenska Kryssarklubben finns i hela Sverige längs kusten, från Luleå i norr till Skåne och på Västkusten samt i Mälaren, Vättern och Vänern. Svenska Kryssarklubben har 59 utlandsombud, från Finland till Colombia och i Medelhavet. Utlandsombudens roll är att hjälpa dig som seglar i utländska hav. Medlemmarna inom Kryssarklubben är organiserade i 14 kretsar. Facebook-grupper finns för; riksföreningen, för familjer på sjön i Kryssarklubben, för kretsar och för Medelhavsseglarna.

Mässerbjudande på medlemskap från Svensk Kryssarklubben våren 2021
 

*Utlandstillägg tillkommer
Boende utanför Sverige betalar en extra portoavgift om 195 kr för Norden och 270 kr för övriga länder.

Här finns mer information om vad som ingår i medlemskapet, rabatter och förmåner.

Erbjudandet gäller endast för dig som inte redan är medlem.

>> Klicka här för att komma till MEDLEMSANMÄLAN <<

Välkommen!


Foto: Svenska Kryssarklubben