Hoppa till huvudinnehåll

Inbjudan julbord och utflykt

Julbord och utflykt, Eckerölinjen 24 nov, avgång Stationsgatan kl 13.00

Hej alla ni som visat intresse för 6-timmars på Ekoln och Singöfjärden!

Även i år gör vi en liten uppföljningsresa när båtarna torrlagts, i år söndag den 24 november. Uppsalakretsens 6-timmars är ju, vid sidan av tävlingsmomentet, ett socialt evenemang helt i kryssarklubbens anda - vi vill gärna segla lite längre och gärna tillsammans med andra båtar. Hur ser programmet ut?

Vi hyr ett konferensrum på vägen till Åland där vi kan visa bilder och studera sjökort. Fokus ligger på Uppsalakretsens närområde. De flesta av oss seglar i Stockholms skärgård varje sommar och många tar nog vägen norrut till Östhammars - Öregrunds fjärdarna.

Har Du någon natthamn som din favorit? - delge oss den!

Kjell Pernestål som har sin båt i Östhammars Segelsällskap har lagt ner mycken energi på att lägga ut SXK bojar. Det finns flera stycken nu i Singöfjärden och i Öregrunds grepen. Han känner också till flera goda naturhamnar och ger oss lite tips.

Som ni förstår skapar vi tillsammans programmet. Kan Uppsalakretsen, Kvartarna och Sexorna marknadsföras bättre så att fler deltar? Kan eftersitsen, då vi fikar och räknar ut resultaten, förbättras och göras attraktivare? Sen är ju färjeresan i sig ett trevligt moment, målet är ju att vi skall trivas! Vid julbordet, som vi avnjuter på hemvägen har vi reserverade bord så där kan vi också prata seglarminnen eller framtidsplaner. Vad händer 2020? (Ojdå, det var ett tag sedan millenieskiftet nu!)

Anmäl dig/er till mig snarast med namn, födelsedag (pesonnummer utan sista 4 siffrorna), mobilnummer (så vi kan hitta varandra på färjan) och e-post. Anmälan är naturligtvis inte bindande så här lång tid i förväg. Men jag får en överblick över antalet och kan t. ex. byta till större konferenslokal tidigt (och då får vi hoppas den är ledig). Total kostnad cirka 340 kr/person, excl. dryck.

Välkommen med din anmälan, per epost, sms går också bra.

/ Tore Ericsson för Uppsalakretsens 6-timmarskommitté
Tore.Ericsson@fysik.uu.se, 070-2952544