Hoppa till huvudinnehåll

Vårens program 2021

Trots att Coronan hindrar fysiska möten försöker Uppsala-Roslagskretsen skapa ett intressant program för våren med virtuella möten.

Den 15 februari får vi möjligheter att prata med en mycket meriterad seglare, nämligen Erik Aanderaa. En norrman som är välkänd från sin youtube-kanal där han berättar om sina seglingar i nordliga farvatten. Anslut (via Zoom), lyssna och ställ dina egna frågor till en erfaren seglare!  

I mars, närmare bestämt den 15 mars får vi möjlighet att segla på Göta kanal. Då med hjälp av Jonas Ekblad. Han har skrivit flera böcker om båtlivet, och har gjort Göta kanal på egen köl ett flertal gånger. Kanske kan vi få inspiration till kommande sommar? Fina bilder utlovas!

Hans Norman behöver egentligen ingen närmare presentation för oss kryssarklubbare; han är professor i historia och seglare! Och mångårig eskaderledare i kretsen. Den 19 april kommer han att berätta om sin senaste bok "Sjöfärder i Österled". Har ni inte läst boken måste ni lyssna till Hans Norman på programkvällen i april!

Liksom tidigare använder vi Zoom och de som önskar delta skickar ett mail till uppsala-roslagskretsen@sxk.se så kommer en länk till mötet via e-post. Alla som finns med på kretsens e-postlista kommer också att få mail med länken någon dag för mötet.

Vi börjar kl 19.00, kaffe får deltagarna ordna med själva! Välkomna!