Hoppa till huvudinnehåll

Seniorerna

Stockholmskretsens Seniorkommitté arrangerar träffar för seniorer och andra daglediga, vanligtvis sista torsdagen i månaden, under höst, vinter och vår. Vi startar klockan 11.00 med ett föredrag med anknytning till natur, skärgård, båtliv eller annat ämne som intresserar våra medlemmar. Efter föredraget serveras ärtsoppa med tillbehör, kaffe och kaka. Till kaffet har vi möjlighet att ställa frågor till föredragshållaren. Träffarna avslutas ca kl. 13.30.

I maj och september brukar vi arrangera en dagsutflykt med något tema som anknyter till båt- och skärgårdsliv. Övriga seniorträffar har vi på kansliet i Nacka Strand, Augustendalsvägen 54. Anvisningar om bussförbindelser finner Du på hemsidan under rubriken ”Om Stockholmskretsen"  Hitta oss

Det är viktigt att anmäla ert deltagande till lunchträffar och utflykter i god tid. Det blir ofta fullsatt vid våra träffar och lokalen vid Nacka Strand är begränsad till max 50 personer.

Det är också viktigt att Du ringer och avbokar Din anmälan vid förhinder så att annan intresserad medlem kan få möjlighet att delta. Du har full avbokningsrätt fram till fem (5) dagar innan aktuell aktivitet. Därefter är din anmälningsavgift förbrukad.

Varmt välkomna!

I Seniorkommittén ingår:

Jan Edenborgh, Ordförande
Kajsa Wilhelmsson
Åsa Jönsson
Carin Engström Edling
Bengt Jönsson
Olof Nordell