Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen på familjehelg på Malma Kvarn

Familjehelg på Malma Kvarn

Bakgrund och syfte
Under hösten 2018 har ledarkommittén på Malma Kvarn jobbat aktivt för att börja förberedelserna inför säsongen 2019. Förutom att redan nu i detalj börjat planera upp kommande säsong, uppdaterat flottan med nya båtar och rustat upp klubbhuset i form av ommålningar samt diverse inköp - så jobbar vi även parallellt med att kunna erbjuda ledarstyrkan utrustning från en egen framtagen, officiell och kostnadsfri Malma-kollektion. Detta som ett litet “tack för hjälpen” för allt det i princip ideella arbetet de utför, året runt, ute på Malma Kvarn. Detta dock såklart även så att vi till kommande säsong gemensamt ser ännu mer representabla ut och kan fortsätta att ta organisationen till nästa nivå.

Arbetet
Vi har jagat sponsorer, kontaktat leverantörer som HH, Sail Racing & Pelle P, tagit fram förslag på företagsevenemang samt haft flertalet möten med samarbetspartners - allt med syftet att kunna finansiera detta för ledarna, men vi är fortfarande ett par kronor korta. Med anledning av det har vi nu senast i ledet valt, att under våren 2019, anordna en familjehelg ute på Malma Kvarn. En familjehelg där vuxna familjemedlemmar till ledare på Malma erbjuds att få komma ut och testa på hur det är att gå från päron-päron, till ett helt vanligt Malma-päron. Släpp spärrarna, droppa funderingarna och låt oss under en helt fantastisk helg visa all den uppskattning vi har - tillbaka till er, för allt det som ni någonsin har gjort för oss!

Helgen
Under helgen kommer det bland annat att bjudas på allt från såväl praktiskt som teoretisk seglingsundervisning ute på Nämndöfjärden - genomfört av våra eminenta instruktörer, tre-rätters-middag under bar himmel på närmsta kobbe - serverat av vårt utomordentliga kök samt en underbart god & familjär stämning - levererat av våra alldeles fantastiska föräldrar, ni!

Vi skall självklart även se till att försöka hinna med massa andra typiska Malma-prylar det ofta kan pratas om. Inte allra minst får man uppleva det klassiska morgondoppet i vår näst intill monopolägda insjö och kanske även förstå sig på den mystiska aktiviteten “chicken-chicken”, utan för den modige kan det såklart även komma att erbjudas praktisk kapsejsningsövning, tätt följt av varmt och härligt bastubad!

Men varför skulle ni?
Nu får ni chansen att äntligen lära er segla, vara med om en helhetsupplevelse på världens finaste plats och träffa samt lära känna varandra. Nu får ni såklart också själva  se vad det är vi faktiskt älskar med Malma Kvarn! Som grädde på moset stöttar ni även en god sak och vårt brinnande engagemang att få fortsätta utveckla den organisation vi gör allt för. Jackpott!

Praktisk information

Lördag till söndag den 18-19 maj 2019
Vi samlas uppe vid klubbhuset ute på Malma Kvarn klockan 10.00 under lördagen. Hemfärd sker lite enligt eget tycke och smak någon gång under söndagens eftermiddag, vi antas dock officiellt avsluta helgen som senast omkring 14.00.

Kostnad
Helgen kostar 1 995:- per person. I denna kostnad, förutom allt, inkluderas följande

 • Praktisk och teoretisk seglingsutbildning genomförd av Sveriges bästa instruktörer
 • Frukost, 2x luncher & tre-rätters-middag under bar himmel på närliggande kobbe
 • Upplevelsen att äntligen få uppleva Malma Kvarn som päron
 • Uppskattning, omtanke, kramar & kärlek från ledarteamet
 • Bastu och bad i Storstockholms härligaste insjö
 • Vänner för livet
   

Vad du slipper:

 • Laga mat till dig själv och dina barn
 • Spendera din helg med att vika tvätt
 • Rapport
 • Fortsätta grubbla över vad som gör Malma så underbart (framtida kostnader för TREO)

Varför Malma ger mer än Yasuragi, div. vinprovning eller övriga värdelösa upplevelser

 • Ledarna är fantastiska
 • Ledarna är underbara
 • Ledarna behöver nya jackor till säsongen 2019

Ja, men gud, detta låter fantastiskt, hur går jag tillväga för att anmäla mig?

HÄR ANMÄLER JAG MIG OCH MIN FAMILJ

Samtliga intäkter från helgen går självklart oavkortat till att finansiera vår officiella ledarklädsel 2019. Har man tyvärr inte möjlighet att deltaga så är det givetvis varmt välkommet med ett valfritt bidrag till det goda syftet.

Vore detta intressant som ett koncept för ditt företag eller din arbetsgivare? Självklart erbjuder vi även skräddarsydda företagslösningar."