Hoppa till huvudinnehåll

Bistro Par La Mer

Bistro135 ”par la mer” är stolta över att finnas på Malma Kvarn under 2018!

Maten
Menyn består av klassiska bistrorätter med både svenska och internationella influenser, helt enkelt ”vi lagar mat vi själva gillar”. Vi kommer att öppna upp vår verksamhet omkring den 18 juni och stänger igen i slutet av augusti lite beroende på efterfrågan

På lunchen serveras maten direkt från vår foodtruck. På menyn kommer det finnas klassiska husmansrätter, burgare, sallader och annat smått och gott. När ni beställt maten sätter ni er på uteserveringen och sen serverar vi maten till er.
Öppettider för lunchen är torsdag till söndag 12:00-15:00.

A´la Carte menyn som serveras under kvällarna från och med klockan 16:00 kommer ha klassiska franska och svenska bistrorätter med en liten extra touch.  Vi kör bordsservering med en avslappnad och gemytlig service. Menyn kommer bytas ca var 3-4 vecka, men även innehålla fasta rätter. Ambitionen med vår filosofi är att du som gäst erbjuds både en levande meny tillsammans med rätter som du känner igen.

Vill du köpa något att ta med hem eller till båten vid bryggan går detta också bra

Drycken

Bistro135 ”par la mer” kommer under säsongen 2018 drivas som en BYO-restaurang (Bring Your Own). Vad innebär då det?!
Jo! Man kan inte köpa alkohol hos oss, med undantag för dryck upp till 3,5%, MEN det är ok att ta med sin egen dryck till maten som vår serveringspersonal serverar er gäster. Vi står för glas anpassad efter medtagen dryck.

Atmosfären

Ambitionen på Bistro135 ”par la mer” är att vi  tillsammans med er gäster ska skapa den naturliga mötesplatsen dit man kommer för att njuta av god mat samt dryck och samtidigt träffa andra gäster i en avslappnad miljö.

Ledorden i vår service är närvaro och personlighet, något som vi tror ger dig som gäst just den atmosfär du vill ha när det är dags att släppa måsten och stress för en god måltid.

Kontakta oss gärna på info@bistro135.se

Med andra ord så välkomnar vi alla, både stora som små!

Varmt välkomna Daniel med personal!

ps. Spana in vår instagram Här! och vår hemsida Här!