Hoppa till huvudinnehåll
Gäst (ej verifierad)
Senast inloggad: 1970-01-01 - 01:00
Fly till Karibien i vintern - billig båt uthyres!

Hej, vi har en segelbåt som ligger i Grenada, bara tio minuter från flygplatsen i St George - i Prickly Bay. Båten är en Bavaria 34 från 2009 som vi seglat med två säsonger där. Tyvärr kommer vi inte att kunna segla denna vinter, vi är gravida och då känns BB på Södersjukhuset som ett bättre val än St George. :-) Hursomhelst, vi hyr normalt sett inte ut båten men tänkte göra ett försök denna säsong för att täcka lite kostnader.

Det är alltså uthyrning av vår egen privata båt, inte via något uthyrningsföretag. Du måste själv städa båten efter din hyrperiod och kunna vara lite självgående. 

Men å andra sidan är det här en möjlighet att hya båt till Karibien för halva priset jämfört med en vanlig charterfirma. Vi vill gärna - om möjligt - ses innan avfärd, så att vi kan gå igenom allt kring båten. Det är som sagt vår ögonsten så vi är måna om att hon tas om hand av er på bästa sätt.

Hyrs ut för 15.000 kr en vecka, 20.000 två veckor och 25.000 tre veckor. En möjlighet  fört dig som vill segla i de finaste vattnen i Karibien till en extremt låg kostnad! Flyg till Grenada går smidigast från Stockholm via antingen Miami eller Frankfurt, där i det senare fallet finns direktflyg med Condor, vilket brukar innebära bra prislapp (de flyger torsdagar) och kort restid.

Båten fungerar fint för två par, det finns två kabiner där man kan sova två. Självklart fullt utrustad och det går fint även att använda vår dykutrustning som finns ombord, vilket gör att du slipper släpa dyktuber över halva jordklotet. 

Skicka mejl till crew@nossa.se för mer information. :-)