Hoppa till huvudinnehåll

Heldagsutflykt med båtar och gin

Heldag med Kryssis! Fritidsbåtmuseet och gindestilleriet.
Boka in den 27/4 till ett event med Kryssarklubben! Man kan tycka att kombinationen båtmuseum och gin inte är självklar. Men båtar gillar vi i kryssarklubben och vissa anser att gin smakar julgransvatten men det är en spännande, sofistikerad och unik tillverkningsprocess vi får se på Hernö Gin.

Bottenhavskretsen arrangerar en resa till Härnösand med två spännande aktiviteter.
Vi inleder med ett besök på fritidsbåtmuseet för att sedan åka vidare mot Hernö Gin i byn Dala utanför Härnösand. På vägen mot Dala gör vi ett stopp på restaurang Highway för att inmundiga en sen lunchbuffe.
Mätta och belåtna får vi en visning av Hernö Gin och får lära oss om denna mytomspunna och traditionsrika starkdryck. Provning erbjuds den som behagar, törs och vill.
VI åker buss från Sundsvalls busstation kl 11:00. Naturligtvis kan vi stanna efter vägen för att plocka upp folk. Härnösandsbor och deltagare norrifrån ansluter vid Fritidsbåtmuseet.
Kl 12 besöker vi fritidsbåtmuseet i gamla tobaksfabriken i Härnösand.
Åter mot sundsvall vid ca 18:30.

Priset för resan är 500 kr/person.
Samma pris för medlemmar och icke medlemmar i SXK men vi hoppas naturligtvis att eventuella medverkande som ännu inte är medlemmar i SXK ska lösa medlemsskap och stötta vår fortsatta verksamhet.

Anmälan via SWISH till Jessica Norberg telefon:073-202 78 48 senast den 20/4
Skriv: Hernö samt namn vid betalning (500 kr/pers)

 

Dela i sociala medier