Hoppa till huvudinnehåll

Målardag 1

Publiceringsdatum: 2020-04-13

Idag har jag hunnit grundmåla Breda. Jag hade tänkt hinna stryka på svart färg också men hade inte räknat med att det skulle ta 3h och man vill ju vara hemma innan midnatt...

Jag har ändå fått mycket gjort. Vart uppe med tuppen. Åkt buss till pappa för att hämta lite båtsaker, sen körde pappa mig till båten och påvägen hämtade vi färg och lite annat smått och gott. När jag väl kom till Breda vid 13.30 vart min morbror där (han skulle va me lite idag). Vi fikade och sen tog jag ett tag med skrapan igen för att sedan börja grundmåla Breda. Då va väl klockan kanske 14.30. Min morbror tog sig an det elektriska (han är elektriker). 

Vid 16.30 begav sig min morbror. Då hade jag hunnit måla propellern, rodret och linjer och konstiga ställen med pensel. Det gick betydligt fortare när jag började rolla.

Louise (min sysling) tittade förbi och höll mig sällskap en stund. Jag var klar med grundmålandet runt 17.30 och började packa ihop. Allt detta gjordes i halv storm så jag trodde aldrig jag skulle bli varm igen. Imorgon blir det vindtäta kläder, inte bara underställ.

Jag får ta och ta bort bokstäverna och skriva Breda lite snyggare.

Nu, efter en varm go dusch är det dags för sängen. Imorgon är det tillbaks till Breda för att måla henne svart.