11-02-12 12:06

Idag har det varit möte med Kryssarklubbens informationsnämnd i Göteborg. Jag var där som representant för projektet för att berätta  om arbetet och diskutera hur vi skall arbeta med att flytta över information från den gamla webbplatsen till den nya.

Vi pratade mycket om vilka delar av webbplatsen som skall vara tillgänglig för alla och vilken information som bara skall vara tillgänglig för de som är medlemmar i klubben.

Jag presenterade också dessa steg som man kan följa för när man arbetar med att flytta över informationen:

11-02-12 12:06

Nu startar en ny fas i och med att avtalet med de som faktiskt skall bygga den nya webbplatsen är påskrivet.

10-12-01 12:05

I projektet har vi definierat ett antal beslut som måste tas för att vi skall kunna genomföra projektet. Även om strategin går ut på att bygga upp webbplatsen steg för steg och lägga till funktioner under lång tid så måste vi ha vissa saker på plats för att kunna börja.

En av dessa saker är en grafisk form eller profil att jobba med. Det arbetet pågår och skissar på hur det kan komma att se ut hittar ni bland länkarna i vänstermarginalen.

10-11-22 12:05

Projektets första möte med några av Kryssarklubbens medlemmar ägde rum i lördags i Stockholm i samband med Kryssarklubbsdagarna. Deltagarna bjöds på en kort presentation av projektet och tankarna som ligger bakom.

Deltagarna fick också chansen att fundera på vilka funktioner som känns viktiga för att kunna bygga kretsarnas hemsidor på ett bra sätt. Trots att det var kort om tid så fick vi som jobbar med projektet mycket bra input både när det gäller funktioner och saker vi bör tänka på i samband med utvecklingen av den nya webbplatsen.

10-11-17 12:04

Denna blogg har skapats för att alla intresserade skall kunna följa utvecklingsarbete med Svenska Kryssarklubbens nya webbplats.

Jag heter Magnus Leijonborg och är projektledare för utvecklingsarbetet. Här kommer jag och andra som deltar i projektet kontinuerligt att berätta om vad vi gör och inbjuder också alla att ställa frågor och kommentera det vi visar upp.