Hoppa till huvudinnehåll

Visste du att...

Just nu har Svenska Kryssarklubben en kampanj på Facebook och Instagram för att berätta om Kryssarklubbens olika verksamheter. Visste du att: heter kampanjen. Det senaste meddelandet publicerads i fredags och handlar om motorbåtar. Varje fredag publiceras en ny.

Visste du att: Svenska Kryssarklubben är Sveriges största motorbåtsklubb. Ja, och så har vi medlemmar som har segelbåt också. Totalt 40 000 medlemmar. Det gör oss till Europas största båtklubb. Ett medlemskap hos oss öppnar upp för gemenskap med människor med samma intresse som du, båtliv. Läs mer om oss: sxk.se/om-oss
Motorbåt vid brygga


Svenska Kryssarklubben uppfattas av många som en klubb enbart för segelbåtsägare men det finns över 2800 registrerade motorbåtar bland Kryssarklubbens medlemmar. Nästan allt vi erbjuder passar motorbåtsägare och segelbåtsägare lika bra. Att vara ute på vattnet är en känsla att älska och längta efter. Med erfarenheten växer tryggheten och därmed drömmen om att utforska nya vatten. Som medlem i Kryssarklubben delar du drömmen med oss. 
 

Motorbåtar


 

Dela i sociala medier