Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen till ett nytt medlemsår!

Vi hoppas att du vill fortsätta att vara medlem hos oss. Det snabbaste, och för många smidigaste, sättet att betala medlemsavgiften är med kort. Det kan du göra under Mina sidor här på sxk.se.

Tillsammans med På Kryss nr 6, som utkom i mitten av augusti, bifogades ett kuvert med årsaviseringen för verksamhetsåret 2019/2020. Om du vill fortsätta att vara medlem är vi tacksamma om du betalar din medlemsavgift så snart som möjligt. Det snabbaste sättet är att logga in här på sxk.se och klicka på ”Till mina sidor”. Där kan du betala direkt med kort.
Under Mina sidor kan du se och ändra dina medlemsuppgifter och båtuppgifter (om du har din båt registrerad). 

Vill du avsluta ditt medlemskap hos oss? Vänligen kontakta oss på telefon 08-448 28 80 eller e-post: info@sxk.se så slipper vi skicka en påminnelse.
 

faktura sxk
 

Under det kommande medlemsåret kommer vi att fortsatta att utveckla webben med nya funktioner som ger dig som medlem nya möjligheter. Genom att logga in på webben och aktivera ditt konto så kommer du åt delar som är öppna enbart för medlemmar. Du behöver ange din e-postadress. 

Under hösten-vintern kan du delta på utbildningar, föreläsningar och möten inom dina intresseområden. Aktiviteterna publiceras på webben under Aktiviteter.

Nästa årsbok kommer ut i juni 2020 på temat Stockholms Skärgård, ett urval med 50 hamnar. En värdefull guidebok både för nya besökare och för dig som redan känner till en del hamnar mellan Öregrund och Landsort.

Vi fortsätter att öka antalet bojar och har idag närmare ca 230 svajbojar och lägger ut ett 10-tal nya bojar varje år.

Välkommen till ett nytt medlemsår!
 

(Tack till dig som redan har betalat din medlemsavgift! Du kan så klart bortse från detta inlägg) 

Dela i sociala medier