Hoppa till huvudinnehåll

Upplev Göta kanal i sommar med Kryssarklubbsrabatt!

Slussar, pittoreska småstäder och en spännande historisk plats. Göta kanal är Sveriges längsta upplevelseområde, 19 mil långt. Nu får du som är medlem i Svenska Kryssarklubben 25 procents rabatt på högsäsongsbiljetten om du bokar före nyår! Biljetten är fullt avbokningsbar ända fram till incheckning.

Göta kanal har fler än tre miljoner besökare årligen. Halva sträckan, 87 kilometer, utgörs av handgrävd kanal och övriga sträcka går genom vackra sjöar. Det är ett av Sveriges största byggnadsprojekt genom tiderna – 190 kilometer lång och med 58 slussar. Kanalen startar i Sjötorp och går till Mem vid Östersjön, eller tvärtom. Tillsammans med Trollhätte kanal förbinder Götas kanal Stockholm och Göteborg vattenvägen.

Nu kan du som är medlem i Svenska Kryssarklubben uppleva Göta kanal i sommar med 25 procents rabatt. Medlemmar som bokar högsäsongsbiljett på Göta kanal får 25 procents rabatt på ordinarie fullpris, det gäller både dem som bokar delsträcka och dem som bokar hela Göta kanal tur alt tur/retur. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter i vår medlemsklubb Slusstrappan och gäller ej på för- och eftersäsong.

Normalt tar resan Mem till Sjötorp 6–8 dagar. I biljetten ingår 5 gästhamnsnätter i kanalens 21 gästhamnar, så det finns ingen anledning att stressa. (Bokar man t ex hela Göta kanal så är det 21 gästhamnar x 5 nätter i varje gästhamn som ingår i biljetten).

Med en högsäsongsbiljett så kan man checka in på Göta kanal när man önskar under hela perioden 15 juni – 11 augusti 2021. 
När man checkar in på Göta kanal så får man två servicekort och en biljettflagga (kanalflagga) att fästa på båten. Kanalflaggan visar att man löst kanalbiljett och får ligga i Göta kanals gästhamnar på den sträcka man köpt biljett och får nyttja el och dricksvatten.
Servicekorten fungerar som passerkort till Göta kanals gästhamnsservice med toalett, dusch, tvättstuga, septitanktömning och latrinvask. Med servicekorten får man dessutom fri entré till Göta kanalutställningen i Motala samt Kanalmuseet i Sjötorp.

Rabattkod
Rabattkoden gäller till och med 31 december 2020 och gäller därmed inte längre.
För att erhålla 25 procents rabatt på högsäsongsbiljett måste köp göras innan 2020-12-31.
 

>> Boka här och få 25 procents rabatt! <<

(länken fungerar inte då rabattkoden inte gäller längre) 


Boka före nyår!
Ha följande uppgifter till hands:
• Båtens löa (längd över allt)
• Båtens bredd
• Försäkringsbolag

Fri avbokning!
Pengarna åter vid avbokning ända fram till incheckning. 250:- adm. avgift tillkommer.

Här finns mer information om att resa på Göta kanal

Dela i sociala medier