Hoppa till huvudinnehåll

Uppdaterade rekommendationer för funktionärer

Svenska Kryssarklubbens uppdaterar sina rekommendationer till kretsar och nämnder med anledning av att från och med 12 januari gäller nya allmänna råd och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, för att minska smittspridningen av covid-19, FHM föreskrifter och allmänna råd Covid-19.

- Vi värnar om medlemmarna, funktionärerna och medarbetarna i första hand under den kommande tiden. Servicen till våra medlemmar kommer att fortsätta nästan som vanligt. Vi kommer att ta emot samtal, mejl och leverera beställningar men bemanningen på kanslierna är begränsad, säger Fredrik Norén, generalsekreterare Svenska Kryssarklubben.

De medarbetare som kan jobba hemifrån kommer att göra så under de kommande veckorna för att minska smittspridningen. Vi har därför färre medarbetare på plats och ber medlemmar och funktionärer att ringa eller mejla i första hand istället för att besöka kanslierna i Nacka Strand och i Långedrag.

De utbildningar och föreläsningar som genomförs i kretsarnas regi kan komma att ställas in med kort varsel. Om en aktivitet ställs in blir du informerad per mejl och information läggs ut på kretsens webbplats.

Deltagare som har symtom eller har haft kontakt med smittade ska inte delta på aktiviteterna. Vill du veta mer kontakta respektive krets.

Svenska Kryssarklubben bevakar den löpande utvecklingen noga och följer Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters bedömningar samt rekommendationer. Observera att denna information gäller i nuläget och tills vidare. Läget kan snabbt förändras och tagna beslut och rekommendationer kan komma att ändras.

I skrivande stund är Båtmässan i Göteborg inställd. Gällande båtmässan Allt för Sjön i Stockholm återkommer vi med information så fort vi fått en uppdatering från mässan.

Innehållet i denna pdf ska läsas och tolkas som rekommendationer och utgör förhoppningsvis ett stöd för dig som verksamhetsansvarig.

 

Dela i sociala medier