Hoppa till huvudinnehåll

Tips till Fars dag den 14 november

Söndagen den 14 november är det Fars dag. I vår butik hittar du många fina tips för att överraska far. Välkommen att titta in i webbutiken!

Medlemmar i Svenska Kryssarklubben har förmånen att handla medlemsvaror via vår e-butik på webben. För att komma till e-butiken måste du vara inloggad här på www.sxk.se. Har du inte loggat in tidigare måste du första gången aktivera ditt webbkonto.
När du är inloggad visas Butiken i menyraden ovan, mellan Krets/Medlem och Aktiviteter/Utbildningar.
Välkommen!

Kansliet har en butik på Cylindervägen 12, Nacka Strand, med ett begränsat varusortiment. Kontakta oss gärna innan ditt besök, 08-448 28 80.

Läs mer om medlemsförmåner och medlemsvaror här!

Medlemsvaror på bilden:
Keps
Keps med fångrem i snabbtorkande material. En storlek som kan justeras med remmen bak.
Pris: 160 kr.

Vattentätt mobilfodral
Vattentätt fodral från Aquapac för mobiltelefoner eller annan känslig utrustning. Allt fungerar som vanligt genom fodralet, även kameran och pekskärm.  Det finns ett fönster på baksidan av fodralet för kameramobilen. Fodralet skyddar från vatten, sand och damm. Skarvarna är högfrekvenssvetsade för högsta styrka. Max höjd för telefon är 15 cm, max omkrets på bredden 20 cm.
Pris: 275 kr.

Standert och Föreningsflagga finns i olika storlekar.
Pris: från 120 kr.

Skärbräda
Motiv med Atlantica, Gratia och Gratitude, Seglarskolans skepp på framsidan. Vit med svart dekor. Tillverkade i exteriör MDF med melaminöverdrag. Baksidan är helvit. Tål ej maskindisk och inte att bli stående i vatten längre tid. Storlek: 30 x 20 cm.
Pris: 150 kr.

T-shirt
Marinblå med vit Kryssarklubbslogga. Storlek S-L har loggan på ärmen och storlek XL-3XL har loggan på bröstet. 100% bomull.
Pris: 125 kr.

Mössa i bomull med Kryssarklubbens kompassros fram och logga bak. I dubbelt tyg med kontrastsömmar.
Mössan finns i färgerna; medelhavsblå/turkos (höstens nya färg), marinblå, vit och hallonröd. 
Pris: 120 kr.

Svenska Kryssarklubbens loggbok, mått 21 x 14 cm. Hårda pärmar.
Pris: 115 kr.
(När vi flyttade kansliet i Nacka Strand fann vi flera exemplar av den loggbok vi sålde förr, i tidigare design. Vi säljer de återstående exemplaren till ett nedsatt pris, 60 kr)

Att upptäcka om västkusten är rikt illustrerad med fina fotografier. I boken finns historia blandat med tips och råd om hamnar, färdvägar och däremellan en hel del av författarens egna upplevelser längs kusten. Framtagen i samarbete med Svenska Kryssarklubben Västkustkretsen 2021. Författare: Kaj Modig.
Pris: 250 kr.

Dela i sociala medier