Hoppa till huvudinnehåll

Tips på Kryssarklubbsvaror

I vår butik finns många praktiska och fina Kryssarklubbsvaror. Underlägg med anti-halkfunktion, smart hopvikbar tygkasse och keps med fångrem är användbara varor som du hittar i vår butik. Välkommen!

Delar ur sortimentet, fler varor finns i butiken:

Underlägg i silikon Underlägg i silikon Väska hallonröd

Glasunderlägg i silikon som har en inbyggd anti-halkfunktion vilket gör att glas står stadigt och inte glider även när underlaget gungar eller lutar. Dubbelsidigt tryck med Kryssarklubbens kompassros på ena sidan och logotyp på den andra.
Marin och vit. 9 cm i diameter. 6 st/förpackning.
Pris: 120 kr

Underlägg i silikon som har en inbyggd anti-halkfunktion vilket gör att kastruller och pannor står stadigt och inte glider även när underlaget gungar eller lutar. Dubbelsidigt tryck med Kryssarklubbens kompassros på ena sidan och logotyp på den andra.
Marin och vit. Hål för upphängning. 19 cm i diameter.
Pris: 120 kr

Hallonröd väska med vita fina detaljsömmar. Dragkedja i ovankant och ett fack på sidan med dragkedja. Lämplig som t ex shopping- eller weekendväska. Marinblåa rejäla handtag.
Bredd 53 cm. Höjd 36 cm. Djup 15 cm.
Pris: 170 kr.

 

Keps från Svenska Kryssarklubben Tygkasse ihopvikbar Mössor i flera färger
Keps med fångrem i snabbtorkande material. En storlek. Kan justeras med remmen bak.
Pris: 160 kr.

Hopvikbar tygkasse med dragsko i ena hörnet. 
Perfekt att ta med vid shopping istället för att köpa en kasse. Pris: 40 kr.

 

 

Mössa i dubbelt bomullstyg med kontrastsömmar. Kryssarklubbens kompass fram och logga bak. Mössan finns i färgerna; hallonröd, vit, marinblå och medelhavsblå/turkos.
Pris: 120 kr.
Förarbevis för vattenskoter Elektronik ombord VHF-SRC bok
Fritidsskepparen - Förarbevis för vattenskoter
Kursbok med övningsfrågor som uppfyller Transportstyrelsens krav för förarbevis för vattenskoter. Utöver allt man behöver kunna för ett förarbevis innehåller boken också tips och råd vid sjösättning, upptagning och förvaring av vattenskoter.
Författare: Kjell Johansson, Bengt Utterström, januari 2022. 98 sidor.
Pris: 270 kr.
Fritidsskepparen - El, elektronik och nätverk ombord
För den som på ett pedagogiskt sätt vill lära sig hur elsystem, elektronisk utrustning och marina nätverk fungerar och samverkar ombord på en fritidsbåt. Boken beskriver ellära på ett grundläggande sätt och hur installation av nya komponenter samt underhåll och felsökning går till i befintlig utrustning.
Författare: Jan Sköld, januari 2022. 106 sidor. 
Pris: 270 kr.
Fritidsskepparens VHF/SRC-bok är kursbok för ett SRC, Short Range Certificate och uppfyller kunskapskraven som Nämnden för båtlivsutbildning, NFB, utfärdat.
Boken är för den som vill lära sig hur en modern marin VHF-radio med DSC fungerar. Boken beskriver pedagogiskt och enkelt nyttan med VHF och hur den används i båten, såväl i Sverige som utomlands.
Författare Bengt Utterström, 2021. Häftad, 104 sidor, rikt illustrerad
Pris: 250 kr.

Läs mer om våra Kryssarklubbsvaror och hur du beställer här! 

Medlemmar i Svenska Kryssarklubben har förmånen att handla Kryssarklubbsvaror via vår e-butik och i butiken som finns hos kansliet på Cylindervägen 12, Nacka Strand. Butiken har öppet måndag-fredag kl. 09.00-15.00. Lunchstängt 11.30-12.30. Välkommen!

 

Dela i sociala medier