Hoppa till huvudinnehåll

Rekord i nya medlemmar för Kryssarklubben

Svenska Kryssarklubben har fått drygt 1 400 nya medlemmar under våren och försommaren. Av dessa är 800 prova-på medlemmar som kommit till föreningen genom ett samarbete med Svenska Sjö Båtförsäkringar.

- Vi märker att det även i år är populärt med ”hemester” och att trycket på att semestra i båt är fortsatt högt. Genom vårt delägda bolag Svenska Sjö har vi kunnat marknadsföra Kryssarklubben och på så sätt fått fler medlemmar som är deras kunder, och vice versa. Ett samarbete som gynnat båda parter, säger Fredrik Norén, generalsekreterare för Svenska Kryssarklubben.

Samarbetet med Svenska Sjö har också inneburit ett tillskott med flera blå bojar som Kryssarklubben kan lägga ut till sina medlemmar. Att förtöja vid boj är både säkert och miljövänligt, bland annat skonas det känsliga ålgräset på havets botten.

- Vi är glada och stolta över att vårt samarbete med Kryssarklubben gått så bra och framför allt resulterat i att många får möjlighet att upptäcka fördelarna med ett medlemskap hos dem denna sommar, då många väljer att stanna hemma i Sverige. Vi är ju också extra glada att ha fått möjligheten att erbjuda samtliga våra försäkringstagare detta, och det vi tror har uppskattats allra mest är just möjligheten att få lägga till vid de blåa bojarna. Vi har också fått fin respons på de nya bojarna som vårt samarbete resulterat i. Vi hoppas nu på en riktigt fin båtsommar där många provar på att lägga till vid boj, säger Per Nikolausson, VD på Svenska Sjö.  

Vidare samarbetar Kryssarklubben och Svenska Sjö om utbildning av medlemmarna. Något som gynnar båda parter.
Kryssarklubben har också andra kampanjer, bland annat på Facebook, för att få nya medlemmar.

 

 

 

Dela i sociala medier