Hoppa till huvudinnehåll

Nu har vi över 700 nya "prova-på-medlemmar"

Svenska Kryssarklubben och Svenska Sjös gemensamma kampanj "prova-på-medlemskap i Kryssarklubben" är nu mer än halvvägs. Men redan nu har drygt 700 av Svenska Sjös försäkringstagare tecknat sig för ett prova-på-medlemskap. Teckningstiden är fram till sista maj.

Av de 708 prova-på-medlemmarna har 690 valt att registrera sin båt. Av dessa är 275 motorbåtar och 422 segelbåtar. 

- Jag är jätteglad att kunna berätta att vi hittills fått så här många nya prova-på-medlemmar. Vi i styrelsen tog beslutet i ljuset av att minst hälften av dem ska stanna som ordinarie medlemmar sedan. Vi, både riks och kretsarna, har en guldgruva här att bearbeta och visa vilken fantastisk förening vi är för båtfolk, säger riksföreningens ordförande Peter Follin. 

Beslutet togs för att få nya medlemmar. Speciellt med tanke på i år då mässorna är inställda på grund av pandemin. På vårens mässor (Helsingfors, Göteborg och Älvsjö/Stockholm) brukar Kryssarklubben få in totalt drygt 300 nya medlemmar. 

- Lägg där till övriga kampanjer vi har på gång just nu, annonsering på Facebook och ni alla frivilliga (70 ambassadörer) som deltar i Kryssarklubbsturnén för att värva medlemmar, allt kommer att ge vår förening många nya medlemmar. Något vi behöver för att både vitalisera men också för att få ekonomiska muskler så att vi kan utveckla vår fina förening, fortsätter Peter. 

Prova-på-medlemskapet är en del av samarbetsavtalet mellan Svenska Kryssarklubben och Svenska Sjö. 

 

 

Dela i sociala medier