Hoppa till huvudinnehåll

Medlemmar får 25 procent rabatt på Göta kanal 2021

Vad kan nu vara bättre i dessa instängda tider än att planera en båtsemester på Göta kanal nästa sommar och ha en slant över till julklappar. Svenska Kryssaklubbens medlemmar får 25% rabatt på högsäsongsbiljett vid köp innan nyår! Biljetten är fullt avbokningsbar ända fram till incheckning.

Rabatten gäller både delsträcka och hela Göta kanal tur alt tur/retur. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter i vår medlemsklubb Slusstrappan och gäller ej på för- och eftersäsong.

Normalt tar resan mellan Mem och Sjötorp 6–8 dagar. I biljetten ingår 5 gästhamnsnätter i kanalens 21 gästhamnar, så det finns ingen anledning att stressa. (Bokar man t ex hela Göta kanal så är det 21 gästhamnar x 5 nätter i varje gästhamn som ingår i biljetten).

Med en högsäsongsbiljett så kan man checka in på Göta kanal när man önskar under hela perioden 15 juni – 11 augusti 2021. 
När man checkar in på Göta kanal så får man två servicekort och en biljettflagga (kanalflagga) att fästa på båten. Kanalflaggan visar att man löst kanalbiljett och får ligga i Göta kanals gästhamnar på den sträcka man köpt biljett och får nyttja el och dricksvatten.

Servicekorten fungerar som passerkort till Göta kanals gästhamnsservice med toalett, dusch, tvättstuga, septitanktömning och latrinvask. Med servicekorten får man dessutom fri entré till Göta kanalutställningen i Motala samt Kanalmuseet i Sjötorp.

Avbokning
Biljetten kan avbokas ända fram till incheckning och pengarna återbetalas. Endast en bokningsavgift om 250:- tas ut vid eventuell avbokning.

Rabattkod
(rabattkoden gäller till och med 2020-12-31 och gäller därmed inte längre)
För att erhålla 25% rabatt på högsäsongsbiljett måste köp göras innan 2020-12-31.

 

>> Här bokar du högsäsongsbiljett <<

(länken fungerar inte längre, erbjudandet gäller till och med 2020-12-31)
 

Här finns mer information om att resa på Göta kanal

Göta kanal rabatt

Dela i sociala medier