Hoppa till huvudinnehåll

Kryssarklubben på Vene 20 Båt

För tredje året i rad deltar Svenska Kryssarklubben och Svenska Kryssarklubben Medelhavsseglarna på båtmässan Vene 20 Båt i Helsingfors. Mässan pågår mellan den 7-16 februari och är nordeuropas största båtevenemang. Välkommen till vår monter och ta del av mässerbjudandet på medlemskap!

Vene 20 Båt hålls på Messukeskus, Mässplatsen 1, Helsingfors. Svenska Kryssarklubben och Svenska Kryssarklubben  Medelhavsseglarna finns i monter: 4C61. För dig som vill bli medlem har vi ett rabatterat erbjudande på medlemskap. 
I erbjudandet ingår bland annat tre årsböcker, varav en är årsboken 2020 "Stockholms skärgård". De bästa hamnarna från Arholma till Landsort. Välkommen till vår monter så berättar vi mer!

Mässerbjudande på medlemskap gäller på Vene 20 Båt, Helsingfors men du kan också nyttja mässerbjudandet här på webben genom att fylla i en kampanjkod.

Klicka här för att komma till MEDLEMSANMÄLAN 

Om du vill nyttja mässerbjudandet skriv in kampanjkoden: mässa20 i rutan där det står "Kampanjkod"
Rutan finns längst ner på medlemsanmälans första sida.

 

Medlemserbjudande på medlemskap Årsbok 2020

 
Söndagen den 9 februari kl. 13.00-13.30 och söndagen den 16 februari kl. 16.00-16.30 hålls information om Svenska Kryssarklubben. 
Plats: Purjehdussatama.

Svenska Kryssarklubben Medelhavsseglarna ger tips inför att segla i Medelhavet och håller ett Kasta Loss seminarium lördagen den 15 februari. Seminariet kommer att tolkas på finska.

På mässan presenteras båtnyheter, utrustning och tillbehör samt allt du vill veta om båtliv, fiske och andra vattensporter.

Mässans öppettider            
Vardagar kl. 11.00-19.00
Helgdagar kl. 10.00-18.00

 

Vene 19 Båt

Mer information om Vene 20 Båt finns här!

 

Dela i sociala medier