Hoppa till huvudinnehåll

Kryssarklubben på Allt på Sjön 2019

Välkommen att besöka Svenska Kryssarklubben på flytande båtmässan Allt på Sjön i Gustavsberg den 30 augusti - 1 september. I vår monter finns medlemsvaror till försäljning och är du inte medlem har vi ett mässerbjudande på medlemskap som du inte får missa!

Välkommen till Sveriges största flytande båtmässa för motor- och segelbåtar samt marina tillbehör.
Svenska Kryssarklubben finns i tält nummer M1, se kartan längre ner på sidan. 
Det kommer att finnas medlemsvaror, bl.a. flaggor, mössor, loggböcker och de senaste årsböckerna till försäljning. Är du inte medlem har vi ett mässerbjudande på medlemskap som du inte får missa!

Mässerbjudande hösten 2019

MÄSSERBJUDANDE - 450 KR* för ett års medlemskap
Detta ingår i mässerbjudandet:
• Medlemskap för hela familjen i Riksföreningen.
• Medlemskap i valfri krets där du får tillgång till regional verksamhet såsom föreläsningar, eskadrar, utbildningar samt kretsens tidning.
• Två årsböcker med bl.a. hamnguider och reseberättelser. Årets guidebok Finska viken och Saimen. 
• Båtregistrering och tillgång till över 200 svajbojar
• Fullmatad webbsida med bl.a. sjökort, medlemstips, båtteknik, forum, bloggar m.m.
• Medlemstidningen På Kryss, både tryckt och digital.

* För boende utanför Sverige men inom norden tillkommer 130 kr, utanför norden tillkommer 180 kr.

Medlemskap och båtregistrering gäller till och med den 31 augusti 2020.

OBS!
Mässerbjudande på medlemskap gäller på Allt på Sjön den 30augusti - 1 september.
Du kan också nyttja mässerbjudandet på webben genom att fylla i en kampanjkod:
  - Klicka här för att bli medlem
  - Fyll i kampanjkoden hosterbj19 längst ner på medlemsansökans första sida. 

Mässerbjudandet gäller till och med den 15 september 2019.  Läs mer om medlemsförmånerna här!

Svenska Kryssarklubben finns i tält M1Sxk placering på Allt på Sjön 2019

SXK placering på Allt på Sjön 2019

Allt på Sjöns öppettider:
Fredag och lördag 10-18, söndag 10-16
Fri entré och gratis parkering på anvisade platser

Båtmässan Allt på Sjön hittar du i Gustavsbergs hamn, Värmdö. Endast cirka 20 minuter från centrala Stockholm med bil eller buss via motorväg från Slussen. Åk gärna kollektivt om möjligt då det stundtals blir mycket bilar och ont om parkeringsplatser.

Med bil:
Väg 222, avfart Gustavsberg/Ingarö. Följ gulgröna skyltar mot Gustavsberg och Båtmässa/Allt på Sjöns parkering. Väl framme finns det en stor avgiftsfri p-plats. OBS! Vi hänvisar bara till denna parkeringsplats när det  gäller gratis parkering. Följ hänvisningar från skyltar och våra parkeringsguider. Se även karta nedan.
Från parkeringen finns en uppmärkt gångväg till mässan som tar ca 12-15 minuter att gå. Det går även regelbundna gratis shuttlebussar mellan kl 9:30-18:30 varje dag. Resan tar ca 5 minuter.

Karta för gratis parkeringsplatser:
P-plats karta Allt på Sjön

Med båt:
Gustavsbergs gästhamn är stängd då mässan delvis anordnas i gästhamnen. På mässområdet, vid brygga A, finns en mindre tillfällig gästhamn öppen endast för dagsbesök kl. 10-18 den 31 augusti till 2 september. OBS! Drop-in gäller där. Kontakta mässan på 08-449 55 97 för aktuell platstillgång.

Med buss:
Busskommunikationen från Slussen är mycket god och turlistorna har hög turtäthet. Avstigningshållplats är Farstaviken. Använd gärna SL-reseplanerare. Klicka här för att komma direkt till den.

Läs mer om Allt på Sjön

Allt på sjön

Allt på Sjön i Gustavsberg är en flytande båtmässa som arrangeras för nionde året i rad av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund. På över 800 bryggmeter visas nära 280 nya motor- och segelbåtar i alla storlekar tillsammans med en stor marin tillbehörsutställning med över 90 utställare. Det arrangeras även mängder av prova-på aktiviteter för alla som är nyfikna på båtlivet!


Stories from the high seas

Lördag den 31 augusti - Stories from the high seas
På lördag berättar Kryssarklubbsmedlemmarna Andy Schell och Mia Karlsson om de två senaste årens segling i arktiska vatten.
Även Brian Trautman från SV Delos presenterar en kommande film om polaräventyren med isbjörnar, valrossar och utmaningen att segla norr om polcirkeln.

Föredraget och filmvisningen hålls på lördag 31 augusti klockan 16.00–18.30 i Gustavsbergsteaterns bio på gångavstånd från Allt på sjöns mässområde. Avgiften är 100 kronor och föranmälan krävs (länk nedan). Om man inte tar egen båt till Allt på sjön så går SL-bussar hela vägen till mässan och bilparkering finns.

Mer information och anmälan till föredraget Stories from the high seas

Läs artikeln Fascinerande om segling i Arktis från pakryss.se

Dela i sociala medier