Hoppa till huvudinnehåll

Först ut på Kryssarklubbsturné

Svenska Kryssarklubbens Öresundskrets är först ut med att ge sig ut på Kryssarklubbsturné. På bild ses kretsens ordförande Gert-Ove Nilsson i full aktion på Falsterbokanalens Båtklubb den 10 april.

- Båtklubben hade sjösättning då och jag fick många givande och trevliga möten med presumtiva medlemmar. Förhoppningsvis har vi fått ett 10-tal nya medlemmar på det här sättet, genom att vara ute och prata om Kryssarklubben och dela ut informationsmaterial, säger Gert-Ove. 

Gert-Ove är en av flera ambassadörer för Kryssarklubben och Öresundskretsen. Kretsen har totalt beställt drygt 200 påsar med Kryssarklubbsinformation att dela ut. 

Totalt i hela Sverige har 70 medlemmar anmält sig som frivilliga ambassadörer. Som ambassadör är man ute och pratar om Kryssarklubben med presumtiva medlemmar på båtklubbar, och/eller hamnar och gästhamnar. Kretsen och ambassadörerna bestämmer själva var och när under 2021s båtsäsong, fram till september. Med sig har de miljövänliga påsar med Kryssarklubbslogo på, innehållande information om Kryssarklubben och ett medlemserbjudande. 

Kryssarklubbens rikskansli har tagit fram informationsmaterialet och packat. Veckan efter påsk gick 370 kg material ut till de 70 ambassadörerna. 
 

Erbjudande på medlemskap under Kryssarklubbsturnén

Årsbok 2018 och årsbok 2021

Bli medlem nu och få två praktiska handböcker!
I erbjudandet ingår medlemskap för återstoden av innevarande år och hela det kommande verksamhetsåret, till och med 2022-08-31, samt böckerna: "Skepparens handbok - Sjömanskap 2.0" och "Skepparens handbok - Akut sjukvård ombord".
Läs mer om årsbok 2018 - Skepparens handbok - Sjömanskap 2.0 och årsbok 2021 - Skepparens handbok - Akut sjukvård ombord

Bli medlem i Svenska Kryssarklubben                      

I medlemskapet ingår också medlemstidningen På Kryss, som inspirerar och ger kunskap om båtlivet. Tillgång till alla Kryssarklubbens utbildningar som gör dig till en bättre båtförare.
Om du registrerar din båt, får du tillgång till föreningens 240 blå bojar för en säker och miljövänlig förtöjning. Samt andra medlemsförmåner.
Och sist men inte minst, du får gemenskap genom föreningen, med andra som delar ditt intresse – båtliv. I Kryssarklubbens hamnar kommer du träffa dina medlemskamrater, kanske hittar dina barn några kompisar i hamnen.

Båtregistrering 
Registrera din båt i Kryssarklubben (100 kr/år) och få del av förmåner, såsom båtcertifikat för dig som vill färdas i nordiska vatten. Du får också tillgång till och stöttar våra bojar, för din säkra och miljövänliga förtöjning. Vi har lagt ut över 240 bojar som finns från Bottenviken i norr till Strömstad på västkusten, längs hela kusten samt i Vänern och Mälaren. 

Svenska Kryssarklubbens verksamhetsår är mellan 1/9 och 31/8, vilket är samma period som medlemskapet gäller för, plus denna sommar. Det finns två varianter av medlemskap:
Du kan vara med själv (450 kr/år), eller ta med hela familjen i ett familjemedlemskap (510 kr/år).

För boende utanför Sverige tillkommer en utlandsavgift, i Norden 130 kr/år och utanför Norden 180 kr/år.

 

Kryssarklubbens annons på Facebook april-juni 2021  
Under perioden april till juni pågår Svenska Kryssarklubbens Facebook-kampanj gentemot barnfamiljer. Barnfamiljer som gillar båtliv för segel eller motor kommer att se dessa. Det är samma medlemserbjudande som ingår i Kryssarklubbsturnén.

 

Dela i sociala medier