Hoppa till huvudinnehåll

Få ut mer av ditt båtliv, bli medlem hos oss!

Du, precis som 40 000 som redan är medlemmar i Svenska Kryssarklubben, älskar båt, hav och skärgård för segel eller motor. Föreningen finns för dig som vill få ut mer av ditt båtliv. Svenska Kryssarklubben förbättrar din hemester på sjön. Oavsett om du äger eller hyr en båt. Välkommen!

Bli medlem här!

Svenska Kryssarklubben ger dig tips på fina hamnar och hur du lägger till säkert.
Svenska Kryssarklubben erbjuder hamn- och farledsinformation, tillhandahåller kartskisser, har lagt ut över 230 stycken bojar som du som medlem kan lägga till vid längs Sveriges kuster och skärgårdar, monterat bergöglor, underhåller kummel och enslinjer, allt för att ge dig en säker navigering och en trygg förtöjning. Svenska Kryssarklubbens uthamnar är välbesökta mötesplatser för medlemmar från när och fjärran.

Inspirerar dig till härliga båtfärder, nära och fjärran, bland annat familjeeskadrar.
Varje år arrangeras ett hundratals olika eskadrar i Svenska Kryssarklubbens regi, både i svenska vatten och till andra länder. Eskadrar på flera dagar för lite mer äventyrligt sinnade, liksom eskadrar för familjer där avståndet till en glasskiosk räknas in i båtfärden.

Vi ger dig gemenskap, 40 000 medlemmar; kvinnor och män, familjer, i motor- och segelbåtar.
Svenska Kryssarklubben finns i hela Sverige längs kusten, från Luleå i norr till Skåne och på Västkusten samt i Mälaren, Vättern och Vänern. Även i Medelhavet och i andra hav utomlands. Medlemmarna är organiserade i 14 kretsar.

Genom oss får du kunskap om bland annat; motorer, segeltrimning, navigation.
Varje år arrangerar Svenska Kryssarklubben mängder av kurser och utbildningar för sina medlemmar: I segling för barn- och ungdomar, i segling för vuxna. I att köra motorbåt. Meka med motorer, både för kvinnor och män. I navigation och i sjöväder, bara för att ge några exempel.
På ostkusten, Malma Kvarn, ligger Svenska Kryssarklubbens utbildningscenter. Men kurser hålls också i kretsarna över hela Sverige.

Erbjudande på medlemskap våren 2020

I medlemskapet ingår tidningen På Kryss (8 utgåvor per år + webbtidning), två årsböcker, medlemskap i din närmaste krets utan extra kostnad första året, fri båtjuridisk- och båtteknisk rådgivning samt rabatter och förmåner.
Här finns mer information om vad som ingår i medlemskapet, rabatter och förmåner.


Klicka nedan för att bli medlem:
Bli medlem i Svenska Kryssarklubben

Det finns tre varianter av medlemskap. Du kan vara med själv (450 SEK/år), eller ta med hela familjen i ett familjemedlemskap (510 SEK/år). Om du är 25 år eller yngre erbjuder vi ett ungdomsmedlemskap (150 SEK/år).
Bor du inte i Sverige tillkommer det en utlandsavgift för att täcka högre portoavgifter. For boende i Norden är utlandsavgiften 130 SEK/år och utanför Norden 180 SEK/år.

För 100 SEK/år kan du registrera din båt och bland annat få möjlighet att nyttja våra bojar.

Välkommen!

Dela i sociala medier